Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem fontos a férfiak külseje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fontos a férfiak külseje?

Figyelt kérdés

De fontos a férfiak külseje!

Ha én jó nő vagyok akkor nekem csak a jó pasik jönnek be nem a rondák. Olyanok írnak rám a neten, hogy zacskót kéne húzni a fejükre, hogy ne hányjam el magam. Most ezek mit képzelnek magukról, hogy jut eszükbe, hogy nekem írjanak úgysincs esélyük,lúzerek! A ronda pasik úgyse találnak senkit, ez a természet rendje, legalább nem szaporítják tovább magukat.

2012. okt. 24. 18:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Na köszönjük.Napi ribi vagy te is.Miért baj ha írnak neked?Nem válaszolsz nekik ennyi.

De akkor se kéne így beszélni róluk!

2012. okt. 24. 18:39
 2/24 anonim ***** válasza:
-.- ez egy provokatív kérdés én úgy érzem...de attól még egy beképzelt r*banc vagy, remélem pasi nélkül maradsz örökre
2012. okt. 24. 18:39
 3/24 anonim ***** válasza:
Itt egy nagy baj van: az átlagos nők NEM átlagos férfit keresnek, hanem ők is a cukifiúkat. Tudom, tapasztalom.
2012. okt. 24. 18:40
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ma már volt egy szinte ugyanilyen kérdés... Miért jó neked, ha hergeled a népet? Ennyire unatkozol? Vagy tényleg ilyen ostoba rib.anc vagy?
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leírtad magadat, ahogyan most megnyilvánultál. A külsőddel biztos többet törődsz, mint a lelked csiszolásával. Sose fogod megtapasztalni, milyen az ha igazán szeretnek. És úgy fogsz meghalni, hogy a lelked gennyes váladék lesz.
 6/24 anonim ***** válasza:

jó nő vagy vagy csak gondolod magadról?

kik mondták, hogy jó nő vagy? agyatlan kigyúrt majmok? akkor legyetek egymáséi, áldásom

7/24 anonim ***** válasza:
ez csak a napi direkt provokáció. Bár a témát azt frissíthetnéd, mert most pont nem ezen csámcsog mindenki. Majd 2 hét múlva.
 8/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy előnytelen, önbizalomhiányos, mérges pasi vagy.
2012. okt. 24. 18:41
 9/24 anonim ***** válasza:
Hülye p*csa!
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
leszel te még randa, kövér, és ráncos kisanyám :D
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!