Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a legtöbb mostani lány?
Nem általánosítok,csak azokról a lányokról beszélek,akiket ismerek,volt velük dolgom.
Volt eddig 5 barátnőm,és közülük 3 is iszonyatosan lusta,és semmittevő volt.
Az egyik barátnőm után,folyamatosan én takarítottam,megívott, üres üdítős flakonokat gyűjtötte az ágy mellett.Koszos papírzsepik az ágy alatt,mosogatni nem mosogat,mert a mit tom én milyen zselét feloldja a meleg víz a körme alatt.
Fürdőkád tisztítás annyiból áll h lecsapatom a kádat langyos sima vízzel.
Megkérem,hogy szaladjon már el a boltba,ami 5 percre van,ő nagyon fáradt,és nem akar csak ezért jó ruhát felvenni.
Egész nap Facebook,msn,skype....stb.
Miért ilyen lusta a mostani legtöbb lány?
nah én pont ilyenre vágyom aki nem nyíg hogy tiszta szemét a szobám, (mint anyám) xD
f19
"ma 14:22"
Ja!
Jól meglennétek a koszban :D
En inkabb abban latom a hibat, hogy aki hercegnonek kepzeli magat pl mukorom, szoli, folyamatosan uj ruhak stb. az ugy van vele, hogy o jo NO, es ugyis talal maganak pasit akivel ugyanezt eljatszhatja, s nem erzi annak kenyszeret, hogy mosogasson, takaritson mert a pasi ugyse lep le, hisz a szexben megadja neki amit szeretne.
Eddig nekem az volt a tapasztalatom, hogy a kevesbbe hercegnos lanyok jobban odafigyelnek a ferfira es az igenyeikre, ha az is figyel rajuk ez oda-vissza mukodik. Most eloszor talalkoztam olyan lannyal aki ugymond hercegno meg sem budos neki a munka, de ez ritka mint a feher hollo.
"ma 15:07"
Igen,igen!
Sajnos ez van,az ilyen tényleg ritka,mint a fehér holló!
Találkoztam már lánnyal,akinek ezeket elmeséltem,elmondtam h ogy tisztában legyen vele,hogy milyen lányokat nem szeretek,ő is lenézi az ilyen lányokat,ő nem lusta,ért mindenhez,erre a szobát úgy mosta fel,hogy körbe mosta az asztalt bútorokat,elmentem a boltba,hoztam főznivalót,megkérdeztem nem csinálna e,egy jó paprikás krumplit,erre úgy nézett rám,mint a véres késre :))
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen lányokkal találkoztál idáig.
Lányokkal lakok albérletben és azt kell mondanom, hogy sok tekintetben igazad van, mert mást jelent a takarítás fogalma nekik, mint nekem. A vicc az, hogy pont a műkörmükre fogják. De igénytelenség netovábbja sokszor jellemző .....
Azért megvédeném a csajok becsületét, mert nem mindenki trehány. :) Takarítani meg tényleg nem tart sokból. :)
22 L
Csak tényleg sokszor az a gond,hogy nem veszik észre magukat.
Meg azt hiszik,ez piszkálás,holott elmondása szerint a szülei is folyamatosan szekálják emiatt.
Nem értem!
Tehát szerintetek úgy gondolják,hogy ha velem vannek lehetnek nyugodtan trehányok,mert én nem vagyok a szüleik,
meg férfi vagyok,úgyis szeretem a koszt?
Jesszusom, dehogyis. Vagyis az ilyen lányok fejével nem tudok gondolkozni. De könyörgöm, ha lenne barátom, akkor pont hogy előtte még annyira se lennék trehány....
Az meg a barátnőtől rossz kifogás, hogy férfi vagy és szereted a koszt. ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!