Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a legtöbb mostani lány?
Nem általánosítok,csak azokról a lányokról beszélek,akiket ismerek,volt velük dolgom.
Volt eddig 5 barátnőm,és közülük 3 is iszonyatosan lusta,és semmittevő volt.
Az egyik barátnőm után,folyamatosan én takarítottam,megívott, üres üdítős flakonokat gyűjtötte az ágy mellett.Koszos papírzsepik az ágy alatt,mosogatni nem mosogat,mert a mit tom én milyen zselét feloldja a meleg víz a körme alatt.
Fürdőkád tisztítás annyiból áll h lecsapatom a kádat langyos sima vízzel.
Megkérem,hogy szaladjon már el a boltba,ami 5 percre van,ő nagyon fáradt,és nem akar csak ezért jó ruhát felvenni.
Egész nap Facebook,msn,skype....stb.
Miért ilyen lusta a mostani legtöbb lány?
Nem erény manapság tisztának és takarosnak lenni. Ennyi.
Kereslet-Kínálat.
Ja,igen!
Meg ráadásul idejönnek panaszkodni,hogy otthon anyuci,és apuci is szidja őket,meg folyamatosan piszkálja,ha meg azt mondom,hogy nem csodálom,akkor meg van sértődve!
Az ilyen "ne ismerkedj akkor ilyen lányokkal!" okosságokkal meg kíméljetek meg,szerintem pár nap alatt,de főleg elsőre,senkit sem lehet kiismerni.
Micsoda labda, hihetetlen:) Ez egy jó vitára alkalmas kérdés. Egy jópofa aforizma jut erről eszembe: Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk a mostaniak úgy isznak, mint az apjuk.
Alapvetően az első hozzászóló válaszát preferálnám, de nem a mostani, hanem egyel idősebb generáció szintjén, ugyanis ők nevelték ki ezeket a díszpéldányokat.
Jah és egy jó tanács, válassz olyan lányt, aki a fészbuk előtt született (2004)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!