Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok biszex hajlamú lány a mostani tinik között?
és miért kel fel minden reggel a nap?
miért találták föl a TV-t?
és még ragozhatnám...
bocs ez buta kérdés volt! mert ez van, és kész
itt semmi hajlamról nem kell beszélni. Csak menőnek meg szexibbnek hiszik magukat-a srácok szemében-ha csajokkal csókolóznak, simi stb.
Divat.
Ha a feltűnési viszketegségben szenvedő kis buta csitriket nem számoljuk és a tényleg biszexbe hajló lányokról beszélünk, akkor azt mondanám hogy sztem azért mert egyre nehezebb a pasikkal kapcsolatot kialakítani. Manapság túl sok a "plázacica" meg a másfajta "könnyen megkapható" lány áll a pasik rendelkezésére, és ezért a mélyebb érzelmekkel bíró lányoknak nagyon nehéz találni komoly szándékú pasit(beszélek itt a 16-22 éves korosztályról, merem remélni hogy az idősebbeknek már könnyebb). EGy másik lány valószínűbb hogy viszonozza a lelki közeledést is, ami a magamfajta lányok számára ugyanolyan, ha nem jobban fontos, mint a testi vonzalom, ami a fiú-lány pároknál hamar előtérbe kerül. Jómagam nem vagyok biszex, de pl 2 éve el sem tudtam volna képzelni magam másként mint full heterot. Kb egy éve egy barátnőm megpróbált rám mászni és megcsókolni - és akkor ha csak ketten vagyunk akkor nem biztos hogy visszautasítom. Pedig most sem vonzódom úgy a lányokhoz, de átfut néha a fejemen, hogy ki tudja mi lesz később. Mert hiába tartom normális lánynak magam, a pasik valahogy nem érdeklődnek, talán mert látszik hogy nem vagyok az a könnyen megkapható típus...
Remélem valamennyire értelmes választ sikerült adnom - persze mindez az én tapasztalataim alapján íródott, tehát lehet hogy más oka is van :)
előtte szólóhoz!
abban nincs igazad, hogy 24 év felett könnyebb, sőt jóval nehezebb!(31-lány)
erről több barátnőmmel beszéltem, hogy vagy egyedül maradok és így leélem az életem vagy szerzek egy lányt magam mellé, bár ennek a család nem biztos hogy örülne, biztos balhé lenne belőle.
az a baj, hogy még jobban bezárkódom és csak a nőknek engedek utat! de ez egy női reflex!
a sok keresgélést már meguntam, de hisz a férfiaknak kéne engem keresni, akkor mi van??? hát ezért van a sok biszex, de mondjuk ki, leszbikus mert nem merik teljesen felvállani én sem és nem csak a fiatalokra jellemző, hanem a 30 évesek között is előfordul.
Azt tudja leginkább, aki már két váláson már túl van és nem akar megtűrni még egyszer egy pasit a házban, őket teljesen megértem!
Ü. Petra
Tinikről volt szó lányok, nem az értelmes húszas-harmincas korosztályról. Ez pedig nagy különbség. Mennyi az esély arra, hogy egy partyzós, iszogatós kislány a saját neméhez vonzódik komoly szándékokkal, nem csak pasivadászat céljából? Semmi.
Amúgy nem igaz, hogy a legtöbb pasi a könnyen megkapható nőcskékre hajt. Főleg nem "idősebb" korban. Egyetemista vagyok még, de nagyon kevés olyan pasit ismerek a környezetemben (20-30), akik nem ítélik el ezeknek a lányoknak a viselkedését, és az ő társaságukat keresik. Ugyanolyan nehéz nekik kifogni egy normális, szeretnivaló és szerető nőt, mint a nőknek az olyan férfit, aki nem csak a szexre hajt. Sőt, még 16-18as korosztályból is ismerek olyan fiút, akinek már elege van abból, hogy a legtöbb lány ugyanolyan kapható kis ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!