Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányok is igénylik a virágot?
Figyelt kérdés
Ez igaz, vagy felesleges virágokkal bombázni egy lányt, mert úgyis tehernek érzi majd?2012. jan. 21. 01:28
1/24 anonim válasza:
én szeretek virágot kapni,csak valamiért úgy gondolják a fiúk,hogy teher számunkra,meg cipelni kell...holott nagyon örülünk neki
20/L
3/24 anonim válasza:
utolsónak: nem feltétlen kell virágot VENNI. én annak is örülök, hogyha letép nekem egy szebbet útközben, amikor jön hozzám^^
amúgy én is szeretek virágot kapni. nem IGÉNYLEM, de örülök, ha kapok.
4/24 anonim válasza:
Attól függ: a cserepeset szeretem. De ami levágott azt nem. Igen, azért mert sajnálom és nem is értem mi a jó benne ha valaki megcsonkított növényeken káprázik.
5/24 *Tündérke* válasza:
Én személy szerint imádok virágot kapni, nekem a legkedvesebb ajándék. De igen manapság sok fiú, úgy van vele, hogy "ciki virággal mászkálni, mert tudják, hogy csajhoz megy nyalizni" <---Ezt nem magamtól találtam ki ismerős fiúcskák mondták...
6/24 anonim válasza:
jo a virag csak tudni kell mikor
7/24 cghdvf válasza:
én mindig loptam rózsát a b.nőmnek, és azt mondta hogy a lopott virág mindig szebb azt meg is kellett szerezni. :)
8/24 anonim válasza:
Szerintem virágot vásárolni felesleges. A környezetemben minden lány nagyon örül(ne) neki, ha a barátja pl utcán sétáláskor letép egy szál százszorszépet, stb, sokkal többet ér az az egy szál "gaz", mint egy több ezer forintos csokor.
10/24 *Tündérke* válasza:
Csak mondjuk így télen nehéz szedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!