Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom közölte hogy nem úgy szeret mint az exét szerette, értem nem tudna bármit megtenni, de szeret. Padlón vagyok. Mit tehetnék?
Elmondta hogy érte mindenre képes volt, fájt neki ha csak 1napra is elváltak, hiányzott neki. Én lefagytam és most kész kiborultam, dühös és csalódott vagyok. Szeretem.
Újra úgy akar szerelmes lenni mint belé. De nincs 2egyforma szerelem. Én se úgy szeretem mint az első barátomat, az első szerelem varázsa szerintem egyszer van.
Nagyon kérlek segítsetek! :'(
20asok vagyunk.
Valószínűleg még mindig szereti. De ha nem is őt, akkor abba az érésbe szerelmes, amit akkor érzett.
Az igaz, hogy minden szerelem más, de úgy látszik, a barátod inkább szeretetet érez irántad, nem szerelmet.
Az első szerelem varázsáról pedig annyit, hogy igen, egyszer van, de egyszer van a második szerelem varázsa is és akárhányszor igazán szeretünk, az mind varázslatos, és ha tényleg igazán szeretünk valakit, nem sírjuk vissza azt az érzést, amit az előző iránt éreztünk.
Lehet két egyforma, vagy legalábbis ugyanolyan szerelmi érzés. Nekem is most volt x év után a 2., csak én nem kellettem a pasinak :( Tökre sajnállak, mert nagyon rossz most neked, ugyanezt éreztem én is, mert ő is az előző szerelme miatt nem tudott engem szeretni.
Sajnos el kell felejteni, majd idővel sikerülni fog, addig szenvedsz.
Sajnos ez egyértelmű, h nem szerelmes beléd :(
De legyél tökös csaj, rúgd ki a p.csába, ne várd meg mig ő teszi meg, h azzal is megalázzon.
Minél előbb túlvagy rajta, annál hamarabb találsz vkit, akinek te vagy a mindene...
Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!