Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a házasság intézményében?
Figyelt kérdés
Én nem hiszek benne. Szüleim elváltak, de mindig is úgy gondoltam h nem akarok megnősülni. 22F2012. okt. 22. 22:55
2/17 anonim válasza:
szerintem nem a papírforma a lényeg hanem amit a házasság jelképez, de te tudod :)
3/17 anonim válasza:
Anyámat, nagymamámat a férje verte, megcsalta stb...
Ha én hinni tudok benne, hogy ez nem is egy szent kötelék, hanem a legkomolyabb fogadalom, akkor más is hihet
Persze a szerelem ugyanaz a szerelem marad..csak papíron, ez is tény
4/17 anonim válasza:
tekintve, hogy olyan magasról ejtik ki az emberek az alábbi szavakat, hogy "feleségem, férjem" hogy szerintem lehet benne valami amire felvágnak...
7/17 anonim válasza:
Igen, számomra még van jelentése.
8/17 Hole Hunter válasza:
Nos...szokták mondani, hogy a szerelem egy elmebetegség, melyet házassággal lehet hatékonyan gyógyítani...vhogy mégis jobban esik kimondanom, h a feleségem, mint a csajom.
9/17 anonim válasza:
és mit jelképez a házasság? :)
szerintem házasság nélkül is ott KELL lenned a párod mellett, minden esetben... ha jó dolog történik, ha rossz, "egészségben, betegségben", ahogy tetszik... nem egy gyűrűn meg egy papíron fog múlni, hogy viselkedek a barátommal :)...
10/17 anonim válasza:
a házasság a társadalom előtti totális felvállalása a saját párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!