Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Szeretnétek ha a férjetek venné fel a ti vezetékneveteket és a gyerekek is a ti neveteket viselnék nem a férjetekét?
én nem, lehet a szokás, vagy nem tudom mi miatt, de lehetőleg én szeretném felvenni a párom nevét, és a gyerekeimnek is az ő vezetéknevét szeretném.
viszont, ha olyan lenne a családneve, amit egyikőnk sem szeretne a gyerekeknek, de nem szeretné megváltoztatni, akkor valószínűleg az enyémet kapnák, de azt akkor sem szeretném, hogy felvegye az enyémet...
Nem szeretném.
De ismerek egy pasit, aki a felesége nevét vette fel, mert az övé tisztára gáz volt.
Nem tiltakoznék ellene. Tudom, hogy apukámnak mennyire fontos a nevünk, és mivel nincs fiú unoka a családban...Szóval belemennék.
De szerintem tízezerből 1 pasi lenne rá hajlandó.
Én a kötőjeles megoldásban hiszek alapvetően. De mivel olyan a szakmám, ahol fontos a nevem, így valószínűleg csak hivatalosan fogom a férjem nevét felvenni, használni nem fogom.
A gyerekeimnek is kötőjeles nevet szeretnék, de ez természetesen megbeszélés kérdése.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!