Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai gyerekek egyre korábban érnek?

Figyelt kérdés

Egyre hamarabb kezdenek el járni valakivel, és gyakran látom, hogy egész tartós kapcsolatuk van.

Kis 12-13 éveseknek már akkora mellük van pushuppal/anélkül, mint egy mostani 18 évesnek... Az öltözködésük is katasztrófa.

Magassarkú, kivágott felsők, melírozott/festett haj, méregdrága cuccok, iPhone, minden hülyeség...

Ezeknek a gyerekeknek már 15 évesen szexuális kapcsolatuk van, amíg az idősebb generációk 18-19 évesen vesztették el a szüzességüket.

Szerintetek mitől lehet ez? És egyre hamarabb fognak "érni" a gyerekek?

15 éves vagyok, de ilyen szinten normális, és ez még nekem is sok(k) látni, amit az osztálytársaim, meg a hasonló korúak művelnek. Persze van kivétel...

2012. aug. 30. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nem mai dolog, csak ma van internet ahol meg tudják osztani az "élményeiket". Nagyapám tanár volt a '60-as években, és ott is volt rá példa, hogy egy lány 12 évesen esett teherbe.
2012. aug. 30. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia, igen ebben van valami, ezt akár evolúciós fejlődésnek is lehetne mondani, mivel egyre korábban érnek a tinik mostanában. Mondjuk a mentalitásuk is más, mint jó pár évvel ezelőtt, ezt pedig a media befolyásolja.
2012. aug. 30. 13:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen-igen, az ilyen találmányok sokat dobnak rajtuk. Bele sem merek gondolni, hogy később mi lesz. 10 évesen szülnek?!
2012. aug. 30. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Valaki mondta is nemrég, hogyha így haladunk, akkor nem fog születni szűz gyermek. :D
2012. aug. 30. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Hahaha. Mondjuk, van benne némi igazság..:/:D
2012. aug. 30. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem érnek hamarabb, sőt inkább később. csak hamarabb kezdenek el úgy viselkedni, de az ilyenek még 20 éves korukban is síkhülyék lesznek.
2012. aug. 30. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
én is ezt akartam mondani, EGYÁLTALÁN nem érnek hamarabb, sőt, a mai gyerekek sokkal butábbak, és ostobák (persze a kivétel tisztelet), de ez van sajnos, de azt is megmondhatná valaki, hogy milyen szülei vannak az ilyen gyereknek....
2012. aug. 30. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Gyakran sajnos a szülőktől "tanulják" az ostobaságokat... Vagyis én úgy vettem észre.

A felnőttek meg nem foglalkoznak velük.

2012. aug. 30. 14:38
 9/9 Kovács Pistike01 ***** válasza:

Szellemileg valóban nem érnek hamarabb, és a náci neoliberalizmus agymosó tevékenységének valamint a modern kommunikáció vívmányainak köszönhetően viselkednek úgy, ahogy.

A testi fejlődés gyorsasága meg minden bizonnyal attól a rengeteg növekedés serkentő hormontól jött létre, amit megesznek. Szintén a rendszer hibája, hiszen minél hamarabb el szeretnék adni az állatokat/növényeket, hogy másokat kiszorítsanak a kereskedelemből, ezért mindenféle vegyi sz@rral kezelik őket.

2012. aug. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!