Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai gyerekek egyre korábban érnek?
Egyre hamarabb kezdenek el járni valakivel, és gyakran látom, hogy egész tartós kapcsolatuk van.
Kis 12-13 éveseknek már akkora mellük van pushuppal/anélkül, mint egy mostani 18 évesnek... Az öltözködésük is katasztrófa.
Magassarkú, kivágott felsők, melírozott/festett haj, méregdrága cuccok, iPhone, minden hülyeség...
Ezeknek a gyerekeknek már 15 évesen szexuális kapcsolatuk van, amíg az idősebb generációk 18-19 évesen vesztették el a szüzességüket.
Szerintetek mitől lehet ez? És egyre hamarabb fognak "érni" a gyerekek?
15 éves vagyok, de ilyen szinten normális, és ez még nekem is sok(k) látni, amit az osztálytársaim, meg a hasonló korúak művelnek. Persze van kivétel...
Gyakran sajnos a szülőktől "tanulják" az ostobaságokat... Vagyis én úgy vettem észre.
A felnőttek meg nem foglalkoznak velük.
Szellemileg valóban nem érnek hamarabb, és a náci neoliberalizmus agymosó tevékenységének valamint a modern kommunikáció vívmányainak köszönhetően viselkednek úgy, ahogy.
A testi fejlődés gyorsasága meg minden bizonnyal attól a rengeteg növekedés serkentő hormontól jött létre, amit megesznek. Szintén a rendszer hibája, hiszen minél hamarabb el szeretnék adni az állatokat/növényeket, hogy másokat kiszorítsanak a kereskedelemből, ezért mindenféle vegyi sz@rral kezelik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!