Ha egyre korábban érnek a lányok akkor pár évtized múlva már az alsós gyerekek is menstruálnak? O. o
Nekem van egy barátnőm akinek 2. osztályos korában vagyis 8 évesen jött meg először. De kb. 11-12 éves korára már az összes barátnőmnek meg volt, nekem is, ebből kiindulva nem nagyon tudom elképzelni hogy valakinek mondjuk 13 éves kora után jönne meg először, számomra az nagyon furcsa...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem ebből kiindulva sokaknak már alsóba megjön.
Nem vagyok valami öreg, 18 vagyok.
De mikor én voltam alsós akkor is volt akinek már megvolt. És nekem is 4.-be jött meg előszőr.
Szóval szerintem már régebben is volt olyan lány akinek már megvolt alsóba. Sőt, tesóm barátnőjének 10 évesen jött meg előszőr.
Én inkább úgy tettem volna fel a kérdést, hogy ha már ennyire korán érnek akkor már alsóba akarják vajon elveszteni a szüzességüket...:D
Nekem 11 évesen jött meg karácsonykor. De addigra már 4 osztálytársamnak is meg jött már.
Most 23 éves vagyok , rossz belegondolni ,hogy már egy évtizede ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!