Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinos, szep,3 gyerekes anyuka is talalhat maganak tarsat, vagy mar nem kell a ferfiaknak, mert gyerekei vannak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 23:31
2/53 anonim válasza:
Igazán nem akarlak elkeseríteni, de a férfiak (szerintem) nem törik magukat azért, hogy más gyerekére keressenek (nemhogy háromra) azt is nagyon meggondolják, hogy akár egy gyereket is vállaljanak.
Persze ha csinos az anyuka, akkor egy-egy éjszakára biztosan...
3/53 anonim válasza:
3 gyerek után embertelenül ki lehetsz tágulva.
4/53 anonim válasza:
pontosan a gyerekek miatt nem kellesz, egy is sok, nem még hogy 3, te mit szólnál ha egy helyes pasi azt mondaná h rendben vagy neki, de hoz még 3 pulyát, édes 8-as ×Đ
5/53 anonim válasza:
látatlanban nehéz megmondani.és elsősorban anyuával akarunk kapcsolatot létesíteni.
31/f
6/53 anonim válasza:
Volt dolgom gyerekes anyával. Egy két hónapig tette a szépet, de aztán hamar felütötte a fejét, hogy ő nem társat keres maga mellé, hanem apát a két bűn rossz gyerekének.
Kihasznált teljesen minden téren, rám akaszkodott teljesen.
Soha többé ilyet.
7/53 A kérdező kommentje:
kosz az oszinte valaszokat:(
2012. aug. 1. 00:01
8/53 A kérdező kommentje:
mellekesen,a gyerekeimnek van apjuk,nem apukat keresek a gyerekeim melle,hanem egy tarsat,akivel addig vagyunk egyutt,amig jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban....es,az egyik valaszolonak uzenem:egyaltalan nem vok kitagulva,ugyanis,olyan no vok.aki odafigyel magara,igenyes vok,es kepes vok.egyedul is eltartani a gyerekeim.Szoval nekem nem kellenek penznyeroautomatak...
2012. aug. 1. 00:09
9/53 anonim válasza:
érdemes régi kikosarazott hódolókkal,iskolás szerelmekkel randizni, még ők hátha...
10/53 anonim válasza:
tudom te a szerelmet keresed,és nem pót apát.csak néhány pasi megijed ha bemutatja neki az anyuka a gyerekeket.fél hogy keveset törődhet majd az anyukával.meg van aki sosem készül fel az apaságra. mondjuk én nálam nem gáz a téma. hány éves az anyuka egyébként?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!