Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinos, szep,3 gyerekes anyuka is talalhat maganak tarsat, vagy mar nem kell a ferfiaknak, mert gyerekei vannak?
OFF
Szerintem meg annak van szüksége szakember segítségére, aki nem képes kezelni a kritikát. Sosem tudtam komolyan venni azokat, akik az igényesség miatt cikiznek másokat.
Szerintem simán lehet esélyed egy rendes barátra.
Példaként hagy említsem meg anyámat aki egy gyerekkel ,de megtalálta élete párját majd lett melette 2 közös gyereke én és hugom. A 3. gyereket mindig is testvérként szerettük.
Az elején voltak gondok ahogy mesélték ,de ezt a 2 FELNŐTT közötti szeretet kiküszöbölte. Anyám máshogy nevelte a lányát majd apám keményebben fogta ebből volt hiszti. El kell fogadni a felnőttek megbeszélik.
Ne keseredj el a sok tahó válaszán mert kb 14-20 éves tinik 1-2 kivétellel. Legyél mindig csinos ,ha tudsz és vidám. Az látszani fog rajtad. Akár próbálkozhatsz internetes társkeresőn ,de vigyázz mert sokan át akarnak majd verni ,ha tényleg csinos vagy.
Amúgy ,ha szabad ilyet javasolni a "vok" szót írásban tényleg hanyagold ,ha neked nem jelent nehézséget.
/f
Én semmi akadályát nem látom a dolognak, sokféle dologtól függ minden.
A gyerekeknek van apjuk, ők biztosan nem keresnek pótapukát, szóval ez a fele le is zárható.
Ha az anyuka nem egy megkeseredett, frusztrált nő....
miért ne kellenél ?
29 éves fiatal Nő vagy. Azt nem tudom ,hogy csak
szextárs kell akivel csinálhatod, vagy olyan akivel
együtt élsz.
Az viszont tényleg gond lehet, hogy 3 gyereked van.
Mert a férfiak többsége nem nagyon akar hosszútávú kapcsolatot olyannal akinek már gyereke van.
Szexbe belemennek, de többe nem hiszem. Persze vannak kivételek, de nagyon ritka. Mondjuk a férfi kora is számít. Ha mondjuk 40-50 -es akkor nagyobb esélyed van szerintem nem csak szextársat találni. Remélem, hamar megtalálod a megfelelő társat. Minden Jót.
25 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!