Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy aki nem csak a kalandokat keresi, az nem kell a férfiaknak?
Nagyon rossz tapasztalataim vannak sajnos párkapcsolat terén.
Nem igazán szeretek szórakozni, bulizni, ez valahogy soha nem érdekelt. A kalandokat sem szeretem, érzelmek nélkül nem tudnék soha kapcsolatot léteíteni...egyszerűen nem ilyen vagyok.
Számomra fontos a belső (még ha ez elcsépelt hülyeség is sok ember számára), valamint az, hogy megbízhassak a másikban, kiegészítsük egymást. Harmónia testileg-lelkileg.
Sok barátnőm megtalálta már ezt a boldogságot, de nekem nem sikerül. Csak olyanok érdeklődnének irántam, akik kalandokat keresnek...én nem ítélkezem felettük, csak nekem nem ez az életformám, ezért soha nem mennék bele.
Tudom, hogy csak azok értenek meg, akik hasonlóan gondolkodnak mint én...remélem azért van ilyen ember még...
25/L
Nem vagy nyitott, vagy túl szerény a libidód.
Aki nem akarja lekötni magát az nyilván nem akarja hogy behálózd.
Őszintén nekem nagyon nem szimpatikus ha egy lány ennyire frigiditásba hajló életmódot folytat. Jobb szeretem az izgalmas kívánós csajokat.
29F
Ti nem ismeritek a fogalmakat! Aszexuális = nem kívánja egyáltalán a szexet, frigid = képtelen elélvezni. -.-
21/N
Egy időnként nimfo nőci aki csak olyanokkal szexel akiket kedvel és akikben bízik.
Honnan tudod, hogy csak kalandot keresnek? Ha egy férfi közeledni próbál egy nő felé, akkor nem csak a személyisége vonzza, de kívánja is.
Az előző válaszokból mar képet kaphattál arról, hogy a férfiaknak (és igazából a nők nagy részének is) fontos a testi kapcsolat, és ismerkedésnél nyilván próbáljak kiszúrni, azt akivel ez nem működne. 25 évesen pedig ne bulikban keress komoly kapcsolatot, azok nem azért vannak.
És ki beszélt itt a templomba járásról????
Én csak feltetteem egy tök egyszerűnek tűnő kérdést...
Az, hogy nem vagyok ribanc még nem azt jelenti, hogy apáca vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!