Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiaknak szol a kérdés: mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak szol a kérdés: mik azok az alapvetö dolgok, amik meg kell, hogy legyenek a nöben és mik a kizàro tényezök?

Figyelt kérdés
Pl., feltétlenül tudjon fözni, legyen diplomàja, beszéljen nyelveket, jöjjön ki a haverokkal stb... Mik azok amik nélkül szoba sem jöhet egy nö egy komoly (!) kapcsolatra?

2012. júl. 12. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
alapvető dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelődni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettől agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsőség szerintem (persze ne legyen hülye). A főzést meg időközbe is megtudja tanulni:D 18/F
2012. júl. 12. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Legyen okos, intelligens, legyen saját véleménye és akarata, és nem kell feltétlenül tudnia főznie. És ami kizáró tényező: a csúnya beszéd, bulikba járás (mert oda a nem értelmes emberek járnak) és a lustaság. Mondjuk engem nagyon vonzanak az orvos, mérnök, tudós, jogász stb. nők.

31/F

2012. júl. 12. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
első vagyok, végülis korosztály függő, én 18 vagyok, és más a nézőpontom mint a másik kollégának:D
2012. júl. 12. 14:04
 4/10 ASOT ***** válasza:

- feltétlenül tudjon főzni --> nálam nem fontos mert szeretek főzni

- diploma --> nem ez számít! Nem ettől lesz valaki életrevalóbb, és nem ettől fog tudni valaki érvényesülni a világban és nem ettől fog tapasztalatot szerezni élet terén. Ergo nem érdekel.

- beszél nyelveket..---> nem kötelező, de örülök neki mert nem vagyok perfekt

- kijöjjön a haverokkal --> ez azért nem árt, de ehhez hozzátartozik h mennyi értelmes a lány mennyire érett gondolkodásu, vagy csak egy kuka valaki aki ha odarakják a sarokba ott marad és csak kussol...

Ami kizáró ok:

- ne a középkorban éljen se testileg, se külsőleg :)

- ne pénzért jólétért legyen a pasijával

- túl rövid haj kizáró ok, lehet ő az isten is akkor is.

- ne kezdjen el rinyálni meg húzni a száját, ha egy festés után takarítani kell.

- ne hazudjon, legyen őszinte.

--a külsőbe most nem megyek bele--

2012. júl. 12. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

-rövid haj-ha csak vállig ér már felejtős

-hájas test

-löttyös has

-narancsbőr

-hízás-azonnal szakítok

-nem sportol

-lusta

-irányítani akar

-nem érti a viccet

-nem foglalkozik a külsejével

-elvár de nem add semmit

Ha ezek egyike is van sajnos nálam az a lány felejtős,azonnal szakítok vagy nem foglalkozok vele.

2012. júl. 12. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Mi kell:

- szép legyen, legalábbis nekem :)

- igényesség

- ambíció

- szorgalom

- ész

Kizáró tényező:

- buta

- plázacica

- sznob

- nem tud önálló lenni

- szórja a pénzt, nem tud spórolni

- kellemetlen szagú a lehelete, teste

24/F

2012. júl. 12. 19:38
 7/10 anonim válasza:
54%

Egyszerű:

Nem lehet konkrétumokat kiemelni, csak az összhang a lényeg.

Látni fogod már az ismerkedés alatt.

"Ne olyasvalakit keress akivel letudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem"

18/F

2012. júl. 13. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Nehéz erre válaszolni... valami plusz kell. Valami ami megfog, egy kislányos mosoly, egy huncut tekintet, valami amiből talán megsejtem hogy én sem vagyon a hölgy szemében kutyaütő. Ha főzni tud, az előny, de nem feltétel. Diploma, nyelvek, formális dolgok, azért ha vannak barátnői az nem baj, ha meg az én barátaimmal is ki tud jönni, az már több mint jó. És ha hazaérek, adjon 5 percet, addig ne támadjon le semmivel, mert annyi kell nekem hogy átkapcsoljak a munkáról a magánéletre. Utána nyitott vagyok bármilyen témára, de az is a halálom, ha hazaérek és se át nem öltöztem, se nem pisiltem, de máris valami témákat kell hallgatnom azonnal. Csak 5 percet kérek, nem nagy dolog. Valamint még el kell mondjam, nagyon konzervatív vagyok, ezért leírom mik a kizáró tényezők : elvált, elvált+gyermek, dohányzás, drogozás(könnyű is), tetoválás, pirszing (bárhol), jelentős túlsúly(több kg, mint magasság(cm)-80). Lehet, hogy túl igényes vagyok.
2012. júl. 15. 11:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszaitokat! :) Látom, többen is írjátok a túlsúlyt. Persze ez nem éppen pozitívum, de tényleg kizáró tényező, bármilyen klassz belső tulajdonságai is vannak a nőnek? (Nem véletlen kérdezem, én is túlsúlyos vagyok és érdekel. :)
2012. aug. 7. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól, még, hogy egy lány túlsúlyos nem kizáró tényező, főleg, ha sok jó tulajdonsága van :)
2012. aug. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!