Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korkülönbség probléma. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség probléma. Valaki help?

Figyelt kérdés

Tudom nem helyes ez az egész, de azért elmondom a történetemet, hátha valaki járt már ilyen cipőben... Van egy ismerősöm, aki (sajnos) még csak 15 éves, én pedig 20 :( A srác (elvileg) szerelmes belém... A legnagyobb probléma, hogy én is belé :( Tudom, hogy ő még csak 15 és nagyon fiatal, de valami eléggé megfogott benne :( Nem régen megszakadt köztünk a kapcsolat, akkor nagyon kiborultam, sírtam, nem ettem napokig...stb. Pár hónap múlva újra jelentkezett, és bocsánatot kért.. Azóta is beszélgetünk miden nap. Csak szeretném megkérdezni, hogy történt e már valakivel hasonló dolog? Kérlek Titeket, hogy csak NORMÁLIS válaszokat adjatok :) Köszönöm

L

2012. okt. 20. 12:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na meg akkor jobb ha elfelejted
2012. okt. 22. 20:40
 12/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem ment... Ráadásul vissza is jött az életembe... :( Egy nagy bunkó néha (pl. ma is..), de akár mit csinál szeretem :S Még soha senkit nem szerettem így... Nem tudom mit tud amit más nem, de valamit nagyon :/
2012. okt. 22. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet a kedvessége.A modora.Én is így vagyok ezzel.A stílusom nagyon sok lányt megfog.
2012. okt. 22. 21:00
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy igazad van :(
2012. okt. 23. 11:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Lehetne elég drasztikus módszerekkel felejteni.Kitörlöd mindenhonnan.Jó pár napig nagyon vágynál,hogy beszélj vele.Aztán alábbhagyna.

Vagy ismerj meg más fiúkat is.Hátha lesz valaki aki feledteti őt.

2012. okt. 23. 12:33
 16/21 A kérdező kommentje:
Áh arra képtelen lennék... :( Szeretem nagyon :/ De szerintem hagyjuk, úgyse tudok mit tenni... köszi szépen még egyszer a válaszokat :)
2012. okt. 23. 18:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Ugyan.Lehet tenni még rengeteg más dolgot.

Ne add fel!Segítek.Melletted állok.Kitartás :)

2012. okt. 23. 18:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. okt. 24. 10:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Nos keressünk megoldást?Szeretnéd elfelejteni?Jobb lenne.Ne kínozd magad.Messze is lakik
2012. okt. 25. 18:15
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elfelejteni :/ Ha akarnám se tudnám :( De azért köszi tényleg!!!
2012. okt. 26. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!