Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség probléma. Valaki help?
Tudom nem helyes ez az egész, de azért elmondom a történetemet, hátha valaki járt már ilyen cipőben... Van egy ismerősöm, aki (sajnos) még csak 15 éves, én pedig 20 :( A srác (elvileg) szerelmes belém... A legnagyobb probléma, hogy én is belé :( Tudom, hogy ő még csak 15 és nagyon fiatal, de valami eléggé megfogott benne :( Nem régen megszakadt köztünk a kapcsolat, akkor nagyon kiborultam, sírtam, nem ettem napokig...stb. Pár hónap múlva újra jelentkezett, és bocsánatot kért.. Azóta is beszélgetünk miden nap. Csak szeretném megkérdezni, hogy történt e már valakivel hasonló dolog? Kérlek Titeket, hogy csak NORMÁLIS válaszokat adjatok :) Köszönöm
L
Lehetne elég drasztikus módszerekkel felejteni.Kitörlöd mindenhonnan.Jó pár napig nagyon vágynál,hogy beszélj vele.Aztán alábbhagyna.
Vagy ismerj meg más fiúkat is.Hátha lesz valaki aki feledteti őt.
Ugyan.Lehet tenni még rengeteg más dolgot.
Ne add fel!Segítek.Melletted állok.Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!