Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség probléma. Valaki help?
Tudom nem helyes ez az egész, de azért elmondom a történetemet, hátha valaki járt már ilyen cipőben... Van egy ismerősöm, aki (sajnos) még csak 15 éves, én pedig 20 :( A srác (elvileg) szerelmes belém... A legnagyobb probléma, hogy én is belé :( Tudom, hogy ő még csak 15 és nagyon fiatal, de valami eléggé megfogott benne :( Nem régen megszakadt köztünk a kapcsolat, akkor nagyon kiborultam, sírtam, nem ettem napokig...stb. Pár hónap múlva újra jelentkezett, és bocsánatot kért.. Azóta is beszélgetünk miden nap. Csak szeretném megkérdezni, hogy történt e már valakivel hasonló dolog? Kérlek Titeket, hogy csak NORMÁLIS válaszokat adjatok :) Köszönöm
L
Még nem történt ilyen velem szerencsére.Mondjuk kavartam egy 3 évvel idősebb lánnyal.Sajnos össze törtem a szívét.Mert én nem éreztem semmit :/
Jobb ha elfelejted őt.Zárjátok le.Sok az az 5 év.Ő egészen máshogy gondolja a szerelmet mint te.Nem is olyan érett.Meg is szólnának miatta.(az anyja se örülne.)Így szerintem a lezárás lenne a legjobb
F19
Ismerkedj meg mással :)
Értem a problémád.Szerelmes vagy.Ezért nem kell bántani :)
Szívesen.Ha normális a srác nagy gond nem lehet.De vigyázz nehogy kihasználjon.
Ha tanács kell nyugodtan írj :) segítek
Messze lakunk amúgy egymástól, szóval nem is tudna velem semmit csinálni.. Tudom, hogy ő közel sem szeret úgy engem mint én őt.. Vagy lehet, hogy egyáltalán nem szeret :(
Amúgy fiú v. lány vagy? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!