Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt a párommal, mindketten 30 alatt még. 3 hónapja született meg a babánk. A terhesség alatt tilos volt a szex egy darabig, amikor már lehetett volna, a párom nem akarta..ezt még megértem, sok pasi van így ezzel. De a szülés után sem hajlandó szeretkezni velem, pedig teljesen rendbe jöttem már.

Próbáltam rávenni, de kitér. Azt mondja fáradt, nincs kedve, meleg van, mindenfélét felhoz.

Már kezd megfordulni a fejemben, hogy talán van valakije...bár nem az a csajozós típus, nincs is túl sok önbizalma (túlsúlyos, önértékelési problémák, stb.), és igazából a munkáját is nagyrészt itthon végzi (vállalkozó), csak pár órára megy el napközben.

A gyerekkel jól bánik, nagyon szereti, jól keres, megad nekünk mindent.

Amikor kérdezem, hogy mi a baj, azt mondja, hogy a mi kapcsolatunk nem szexre épül és ő nem kívánj a szexet sokszor, neki elég heti 1-2 alkalom. Ez se lenne baj, de még ennyire sem hajlandó... Kérdeztem, velem van-e a baj, hogy már nem tetszem neki (szülés után még 4-5 kg maradt rajtam), a válasz: nem, nem, jól nézel ki, szép vagy, stb...

Szerintetek mi a baj? Nője van? Vagy talán beteg?

Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy fiatal, egészséges ember, aki állítólag szereti a párját, hogy nem akar szexelni...totál el vagyok keseredve...nagyon szeretem, de attól tartok ez így nem fog sokáig menni...

Mit tegyek?

2009. aug. 8. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

hát nem ismerem, nem tudom, hogy van-e másik nője.. de amennyire én gondolom, ez inkább pszichés dolog lehet náluk, nagyon sokan 'panaszkodnak' itt is erre, hogy egyszerűen párjuk nem szexel velük. próbáltál már valami csábítást? szexi fehérnemű, gyertya, vacsi előtte?

2009. aug. 8. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy őt a szexi fehérneműk nem hozzák lázba...nem értem, a terhesség előtt nem volt ilyen...

Sokszor próbálkoztam már, de lerázott mindig...

2009. aug. 8. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
és mikor ezt mondta, akkor rajtad volt a szexi ruci?
2009. aug. 8. 10:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja,akkor is, meg ruci nélkül is.
2009. aug. 8. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:

ühhüm, és mit szólnál, ha vennél egy vibrátort? megmondanád neki, hogy neked szükséged van egy egészséges öröm-szerzésre, de szereted őt, és nem fogod megcsalni, ezért vettél magadnak egy kisfaszit.:)

és akkor előtte lehet csinálgatni.. vagy ha nemis vibrátort, valami játékot. ehhez mit szólsz? :)

2009. aug. 8. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!