Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Megcsal?
Persze, hogy megcsal.
De téged meg szemmel láthatóan lehet zsarolni pénzzel, tehát k*rva vagy, szóval jó kis pár ;)
Ne magyarázkodj, hogy k*rva vagy-e, manapság nem ritka, hogy a család egy tagja kimegy külföldre, mert itthoni jövedelemből nem lehet megélni. Jó nagy f*sz, aki k*rvának nevez valakit csak azért, mert számít a férje támogatására, elvégre a gyerekek közösek.
A megcsalásról annyit, hogy én már gyanúsítottam meg kerek perec a páromat, mire felvirult az arca, nevetett egy sort, aztán megölelgetett, amiért olyan vicces lány vagyok. Ilyen reakció után már nem igazán gyanúsítgattam. A férjed tényleg furán reagálta le, nem is a védekezés/támadás erre a jó szó, hanem a türelmetlenség, ami elég gázos dolog egy kapcsolatban. Meg kellett volna Téged nyugtatnia, ehelyett megfenyegetett, mindenképp beszélj vele, közben meg keress valami jobb pasit. Ha engem így megfenyegetne a férjem, fognám a kölyköket, és kimennék velük külföldre. Nyilván egy feleség nem mehet úgy el, mint a férj, hiszen senki nem hagyná a gyerekeit a férjével, annak nem biztos, hogy jó eredménye lenne. Mindig a nő hoz áldozatot...
Előző vagyok.
Az én anyukám is lelépett velünk, mondjuk ő tudott a szüleihez menni. Annyit tudok mondani, hogy legyél nyitott az új álláslehetőségekre, lehet, hogy a gyerekek miatt még ki kell bírj így pár évet, de előbb-utóbb úgyis tudsz függetlenedni, ne aggódj. Meg persze lehet, hogy a férjeddel meg tudod beszélni a dolgokat.
Az én anyukám egyedül nevelt fel minket, most külföldön dolgozik, azt tervezi, hogy letelepszik, és kivisz minket is maga után. Olyan nincs, hogy ne legyen valami. :)
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!