Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátok maradnátok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok maradnátok, vagy kizárnátok az életetekből?

Figyelt kérdés
Ha a kapcsolatotok azért érne véget, mert a távolság miatt havonta max egyszer tudnátok találkozni, akkor utána azért még beszélnétek a másikkal, vagy (egy darabig) eltűnnétek előle?
2009. aug. 7. 15:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Miért ez volt a probléma a kapcsolatokban??? Vagy más is?? Mert ha ez akkor nyugodtan tarthatnád a kapcsolatot még vele! Lehet el sem felejtetted! :)
2009. aug. 7. 15:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Leginkább ez. De nem tudom, hogy képes vagyok-e vele barátkánt beszélgetni. Ha meg nem, azzal csak magamat kínzom :/
2009. aug. 7. 15:53
 3/11 anonim válasza:
Tehát akkor még szereted! Bár nem tudom, hogy elfoglaltság vagy a távolság miatt voltatok keveset. Ha nem közömbösek az érzéseid, akkor adhatnál esélyt neki!
2009. aug. 7. 15:56
 4/11 A kérdező kommentje:
szeretem nagyon. most lett vége, ő szeretné ha továbbra is beszélnénk. de sose voltunk barátok, ez után/ így hogy lehetnénk?
2009. aug. 7. 15:58
 5/11 anonim válasza:
Én a helyedbe adnék még egy esélyt neki! Bár szerintem egy kis szünetet tartsatok, aztán keresd meg! Mióta is vagytok külön??
2009. aug. 7. 16:01
 6/11 A kérdező kommentje:
nagyjából 1 órája :D
2009. aug. 7. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen helyzetben voltam majdnem egy évvel ezelőtt. Mi barátok maradtunk, és a távolság probléma szeptembertől megoldódik, és valószínűleg megpróbáljuk újra az egészet. Szóval nekem jó választás volt, hogy nem zártam ki teljesen az életemből. Ha te szereted őt, de nincs esély arra, hogy újra kezdjétek, akkor szerintem kérj tőle időt, amíg elfelejted az érzéseket, és utána újra beszélhettek. De ha van még esély arra, hogy összegyertek újra, akkor szerintem beszélgessetek ezentúl barátként.
2009. aug. 7. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
fölösleges kapcsolatban maradni. így csak élénken fennmaradnak az emlékek, a sebek nem tudnak begyógyulni blabla... ti nem haverok vagytok hanem együtt jártatok, ha vége akkor viszontlátásra, az ilyesmiből úgy sem sül ki semmi jó.
2009. aug. 7. 16:17
 9/11 anonim válasza:
nekem is volt 2 távolság miatt fuccsba ment kapcsolatom, és sajnos ők szakították meg velem a kapcsolatot, és barátság se lett belőle, pedig szerintem sokkal jobb, ha megmarad a barátság, mert később megoldódhat a távolság, és talán újra lehet kezdeni az egészet. én szorítok
2009. aug. 7. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi közvetlenül a szakítás után is azon voltunk, hogy maradjunk barátok...ez kb 2hónap intenzív és iszonyú szenvedést eredményezett - igazi se veled, se nélküled játék volt ez. Aztán egyszercsak azt mondtam, elég. Megbeszéltünk egy kb 6hétre rákövetkező időpontot, helyszínt, mindent a világon, hogy akkor és ott találkozunk, addig se lát se hall.

Nem kertelek, az elején borzalmasan nehéz volt nem felhívni. De aztán minden szépen, lassan egyenesbe jött, nélküle is...mily meglepő :)

Szóval igenis kell a szünet, ezalatt eldöntheted, továbbra is akarod őt, vagy megy a szekér nélküle is.

Persze ez csak egy eset, de én tiszta szívből javaslom a kontakt-megszakítást!

2009. aug. 7. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!