Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ennyire fontos nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ennyire fontos nektek a pénz, egzisztencia? Hol van itt az érzelem?

Figyelt kérdés
Teljesen megdöbbentem, ismerkedtem egy nővel és kiderült az volt a baja, hogy most tanulok még és munkám amiből élek majd (egészségügy) 100 ezer ft lesz,
2012. okt. 17. 12:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Társadalmilag megbecsült, szellemi munkát végzek, több nyelven beszélek és természetesen diplomám is van: 110 ezer forint.

A barátnőm ápolónő, BSc-vel, éjszakázik: 150 ezer.

Ennyit arról, hogy az egészségügyben kevesebb pénz van. És akkor nem beszéltünk a paraszolvenciáról.

BTW engem sosem érdekelt, hogy mennyit keres a párom. Az ő munkája, az ő pénze, ahhoz nekem semmi közöm. Ha összeházasodtunk, akkor majd lehet róla beszélni, addig irreleváns. Nem koptatnék le senkit azért, mert valami olyat tanul "amiben nincs pénz." Azért inkább, hogy ha ebben a korban (ahol én keresgéltem, 26-30) még mindig tanul, és belátható időn belül nem is akar elkezdeni dolgozni. De ez már egy másik kérdés.

24/N

2012. okt. 17. 13:10
 22/28 anonim ***** válasza:
2: Nem értem, hogy honnan a fenéből veszitek azt, hogy egy gazdag pasi csakis csalni és verni fogja majd a barátnőjét/feleségét? Simán hülyék vagytok és hiszem azt, hogy nem is ismertek gazdag embereket. A barátom évi keresete 80 millió és mégsem ver és csal engem. És nem, nem a pénze miatt vagyok vele, nem úgy ismerkedtünk meg, hogy odajött hozzám azzal a szöveggel, hogy ő ennyit meg annyit keres. És különben is, soha nem a pénz a döntő, legalábbis nálam nem! Egyáltalán nem érdekel, hogy mennyit keres egy pasi. Kb. 300 milliós vagyonom van, nem vagyok rászorulva senkire se. Annyit várok el anyagi téren egy pasitól, hogy lássa el saját magát, ne legyen tele hitelekkel és adósságokkal, ne nekem kelljen eltartani és legyen felelősségteljes a pénzt illetően. Az biztos, hogy sok a pénzéhes nő, de hiszem azt, hogy olyan is van, aki erre fogja a sikertelenségeket... 1 ilyen eset még nem jelenti azt, hogy nincs másik lány, aki ezt nem becsülné meg! 21l.
2012. okt. 17. 13:17
 23/28 anonim ***** válasza:
Van mindenféle ember, többek közt anyagias és kevésbé anyagiast típus, sajnos te egy anyagiasabbal találkoztál. Ismerek olyanokat, akiknek nincs vastag pénztárcájuk, mégis mindig találnak barátnőt maguknak, sőt, tartósabb kapcsolatot is, úgyhogy a helyzet nem reménytelen. Nézd a jó oldalát: ha valaki megszeret, biztos fogod tudni, hogy nem a pénzedért szeret, az ilyen eseteken meg tedd túl magad hamar!
2012. okt. 17. 13:26
 24/28 anonim ***** válasza:
1 Pénzéhes p*csa miatt általánosítasz!! És még csodálkozol hogy elkerülnek a nők?!
2012. okt. 17. 13:47
 25/28 anonim ***** válasza:

az első barátom 24 éves volt, kollégista, szülei nem támogatták, diákhitelből meg némi diákmunkából tartotta fenn magát. hó végére általában már kaját sem tudott venni magának. és mégis több évig együtt voltunk. és végül nem a pénze miatt szakítottam vele. erről ennyit.

az meg tényleg elég gusztustalan dolog, hogy találkoztál egy lánnyal, aki ilyen, és akkor máris minden nő ilyen... ennyi erővel egy pasi átvert, akkor tuti, hogy az összes átver előbb utóbb. vagy egy pasiról kiderült, hogy b*zi, pedig heteronak hitte mindenki, akkor feltételezem, hogy minden pasi b*zi...

ha majd úgy tervezek valakivel, hogy össze akarok vele költözni, meg együtt élni, akkor fog számítani az, hogy a kettőnk keresetéből jól kijöjjünk. de én nem akarom, hogy engem eltartsanak, senkire nem akarok így rászorulni. de

ameddig csak fiatalkori komolyabb, de nem véglegesnek szánt kapcsolatokról van szó, addig tökmindegy, mennyi a pénze, vagy mit dolgozik. nekem inkább a dolgozás ténye számít. hogy van munkája, ergo tervez előre, nem issza el az összes pénzét, hanem beosztja értelmes dolgokra költi, és nem apuci meg anyuci kicsi fia, és ők tartják el. hanem felelősségteljes. az, hogy mennyit keres, az nekem már tök mindegy, de ha dolgozik, számomra máris egy olyan értékesebb ember, aki talán gondol a jövőre, és ez a vonzó, nem pedig az, amire a pénzét költi.

2012. okt. 17. 14:01
 26/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha virítod a lóvét, megjönnek az érzelmek. Egyszer nagyon jól leírta valaki: "A nő megnézi a férfi tárcáját és eldönti, hogy szerelmes lesz-e."
2012. okt. 17. 14:02
 27/28 anonim ***** válasza:
nah az utolsó is egy szokásos idióta lúzer, akik itt nyafognak naphosszat, mert azt hiszik, a pénzük miatt nincs nőjük. holott nem amiatt, hanem mert szerencsétlen lúzerek.
2012. okt. 17. 14:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Pontosan, utolsó, én is ezt mondom. Amikor van pénzem, jönnek a csajok maguktól is. Amkor nincs, akkor meg nem.
2012. okt. 17. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!