Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lány létemre vonz a barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre vonz a barátság extrákkal? 15l

Figyelt kérdés
Az normális, hogy van egy fiú haverom, aki amúgy szóba sem jöhetne nálam, és a személyisége abszolút távol áll attól, aki nekem megfelelne, de a teste nagyon bejön és kívánom szexuálisan. Épp ezért nem járnék vele, hanem csak inkább barátság extrákkal lenne. Más is volt már így? Vagy minden korombeli inkább a nagy szerelemről ábrándozik? 15l
2012. okt. 15. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nemértem mért kell leszólni...

Sok pasi (köztük énis) örölne 1 ilyen barátnak.

Akkormeg mi is a gond?

2012. okt. 16. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
*örülne
2012. okt. 16. 15:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
2012. okt. 16. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
szia 16f:D
2012. okt. 16. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:
15 évesen inkább babázás extrákkal legyen
2012. okt. 16. 19:11
 16/16 anonim válasza:
Szerintem is még korai de nem kell 10 évet várni,szerintem 2-3 év múlva ez már normális.De ha nagyon vonz,akkor kezdj el járni vele.Aztán csak fokozatosan:Csók,majd tovább.Hidd el sok fiú szereti ha egy lány kezdeményez.Ne úgy fogd fel,mint "barátság extrákkal",hanem úgy,hogy próba.Szerintem előbb ismerd meg nagyon aztán ha már tényleg szinte minden nap beszéltek,akkor mondd azt neki,hogy szeretnéd kipróbálni milyen ez a dolog és mondd,hogy vele szeretnéd.Szerintem a 80%-a ebbe simán belemenne...
2012. okt. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!