Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre vonz a barátság extrákkal? 15l
Figyelt kérdés
Az normális, hogy van egy fiú haverom, aki amúgy szóba sem jöhetne nálam, és a személyisége abszolút távol áll attól, aki nekem megfelelne, de a teste nagyon bejön és kívánom szexuálisan. Épp ezért nem járnék vele, hanem csak inkább barátság extrákkal lenne. Más is volt már így? Vagy minden korombeli inkább a nagy szerelemről ábrándozik? 15l2012. okt. 15. 20:14
1/16 anonim válasza:
Nekem is ez van most és a csaj keresett meg a dologgal:)) 22/F
2/16 anonim válasza:
15 évesen már dugókomát akarsz? Szüleidnek is kijárna egy leb*szás...
3/16 anonim válasza:
Mit is jelent a barátság extrákkal? Nem járunk, csak néha dugunk? erre gondolsz?
4/16 anonim válasza:
mire gondolna:D.... Te tudod kedves kérdező, nem kell ezt azt annyira felfujni, de legyetek tisztában alapvető dolgokkal a sexet illetően. És védekezzetek.
5/16 anonim válasza:
Néha nekem is vannak ilyen gondolataim, de megvalósítani nem nagyin merném. :)
15L
6/16 anonim válasza:
normális korodbelek is pasiznak
7/16 A kérdező kommentje:
2. nem egészen, mert én nem "akarok" "dugókomát", hanem találtam valakit, akivel nem járnék, viszont testileg vonz.
Mellesleg a szüleimnek semmi köze ahhoz, hogy mi vonz engem, mi tetszik nekem stb.
2012. okt. 15. 21:50
8/16 anonim válasza:
Tőlem is kérhetsz extrákat xD 15/F
9/16 anonim válasza:
normális vagy, aki külön tudja választani a szerelemet, és a vágyat.
az ideális persze az, ha egy pasiban találod meg, de amíg nem így lesz, és a vágyaidat már nem tudod a saját kezeddel kielégíteni, addig úgyis bárki bármit mond, kívánni fogod, és szerintem meg is szerzed magadnak, amit akarsz :-P
10/16 anonim válasza:
Ennyi idősen még ne akarj ilyet. Ha ennyire kívánod a dolgot, keress valakit, és tedd meg normális kapcsolatban. De ez a barátság extrákkal dolog nem neked való. Persze most lehet hurrogni hogy te márpedig milyen érett vagy, meg okos, de hidd el hogy megbánnád. Majd 5-10 múlva amikor máshogy látod a dolgokat, lehet róla szó, de ennyi idősen nem ajánlanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!