Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek olyat akivel lehetne barátság extrákkal kapcsolat vagy akár szerelem is?
Figyelt kérdés
Élőben nem tudom hogyan lehet, szinte nem ismerek senkit, neten meg vagy a távolság a bökkenő vagy az, hogy csak húsnak néznek vagy lelkiszemetesnek.
21/l
2012. szept. 27. 22:17
2/12 anonim válasza:
Ez a barátság extrákkal nehéz dolog... Mármint értelmes partnert találni. Nekem is inkább ilyenre lesz szükségem.
6/12 A kérdező kommentje:
Veszprém megyében.
2012. szept. 27. 22:31
7/12 anonim válasza:
Hát én sztem túl izmos lennék neked...amúgy meg szórakozóhelyen próbáltad már?
8/12 anonim válasza:
Kár, hogy nem hajdú-bihari vagy.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szórakozóhelyen. Ahogy hallottam az már tényleg a legalja ami ott folyik...
2012. szept. 27. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!