Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene ez és szerintetek mi lenne a helyes? Barátok extrákkal, kapcsolat vagy semmi?
Figyelt kérdés
Volt egy egy éjszakás kalandom. Azt hittem a fiú utána már nem fog keresni, mert olyan típus, aki ha megkap egy lány utána le sem hederíti. A kaland viszont már egy hónapja történt és azóta minden este rám ír és érdeklődik mi újság felém. Most hétvégén a nyilvánosság előtt átölelt és úgy sétált vele, amit eddig sosem tett. Séta közben azt mondta hogy ha nem lenne ilyen balfék akkor jó páros lennénk. Majd mikor búcsúztunk el elsmárolt. Persze mindenki meglepődött beleértve engem is. Kicsivel később kaptam egy üzenetet, amelyben az állt, hogy sose nem várná el tőlem, hogy eleget tegyek neki, mert akkor nem az lennék, szeret. Ezek utána nem tudok mit gondolni, mit tenni. Jó lenne megkérdezni hogy értette, hogy ha nem lenne balfék akkor jó páros lennék és azt is hogy mi volt az a "szeretlek"-es üzenet. Szerintetek mit tegyek?2012. okt. 8. 23:19
1/6 anonim válasza:
Szerintem várj! Ha kérdez,válaszolj! De Te ne rohand le,semmi kínos kérdéssel! 1 hónap múlva,érezni fogod mi a szitu.
2/6 anonim válasza:
Két lehetőség van:
1.) annyira jó volt veled a szex, hogy még párszor meg akar döngetni
2.) most bizony lehorgonyozna melletted, mert megfogtad
Beszéld meg vele, nem veszíthetsz semmit!
3/6 A kérdező kommentje:
épp az, hogy nem akarom lerohanni :) mikor elkezdtünk ismerkedni akkor kijelentette, hogy ő nem akar kapcsolatot és hogy nem szeretne ebből gondolt. Én pedig megmondtam neki, hogy nincs többé egy éjszakás kaland. És ezek utána még is így viselkedik.
2012. okt. 8. 23:27
4/6 anonim válasza:
Lehet,hogy most szerelmes! ;-) De szerintem várj,és élvezd a kedvességét!
5/6 MadameViciouse válasza:
Hehe szerintem is szerelmes, de az ilyen típusú pasik gyakran még maguknak sem merik bevallani.
Gondolom kíván, szeret veled lenni és ez neki most pont így jó.Persze szexre sem mondana nemet gondolom.
Szerintem vedd lazán, majd adja magát a helyzet.Ha valóban szerelmes úgyis rádöbben, hogy veled akar lenni.
Kérdéses, ha majd kezd laposodni a kapcsi akkor is kitart-e melletted vagy új kalandot keres.De az még nagyon a jövő zenéje, egyenlőre a mostani helyzet simuljon el :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg feküdj le vele egy hónapig minden nap , este dugás reggel szopás stb.. és ha egy hónap múlva is akkar akkor tuti nem csak a szex miatt kellesz neki , a kivárás csak jobban izgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!