Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok, mégis csókolóznak?
Van egy fiúbarátom,akivel nagyon jó volt a kapcsolatom.Mindent megbeszéltünk. Egyszer egy buliban csókolóztunk (hozzáteszem volt barátnője). Utána nem beszéltünk róla többet. Viszont nem rég,újra csókolóztunk,és valahogy már nem tudom,hogy csak barátként tekint-e rám,vagy ez annál több. Előszöri esetben lehet csak bakinak hívni,de ha már másodszor,meg harmadszor történik meg,akkor ott már valami van. Vagy rosszul gondolom?
Próbálom magam meggyőzni,hogy ez csak barátság extrákkal (max),de én is kezdek többet érezni,és lehet hogy ő is.De nem beszélünk róla mégsem. Mi a megoldás? Ő inkább eltemeti a dolgokat,mint sem megbeszélné az adott személlyel.
hát megkérdezed h most mégis mi a fsz van és mi a szar lesz még? lesz-e még lesz-e méég rózsaszín az ég..
egyéb iránt ez még lehet bőségesen barátság extrákkal + az is játszik ha "többet érzel iránta" inkább csak annyit takar h túl kevés az az extra.
Ahogy Einstein mondta :
-1 az vétlen ,2az mar rendszer ....
Igen,megkéne vele beszélnem a dolgokat.Csak hogy normális választ nem tudna nekem adni szerintem,hogy mit,miért csinált. És megértem hogy fél,hogy elveszít,de ebből most már vagy nem lesz semmi,vagy összejövünk.Barátság már nehezen lesz. Itt a gond, hogy talán magának se meri bevallani az érzéseit.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!