Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam meg? És ha igen mégis, hogy? Lent írom.
Azzal, hogy 19 évesen egy 25 éves lány tetszik, szereted, azzal nincs probléma. Azzal viszont igen, hogy barátja is van. Nem túl etikus tényleg az, ha ráhajtasz, de az ember a saját boldogságát keresi. Ha úgy gondolod, hogy veled boldogabb lesz a lány, meg lehet próbálni, de ezt a saját értékrended szerint kell eldönteni. Én hagynám.
F/16
Ha a lány boldog a kapcsolatban, akkor nem fogja érdekelni, hogy mit mondasz, kivel lenne boldogabb.
Amúgy szerintem is undorító húzás rányomulni más barátnőjére, én már eleve emiatt nem kezdenék olyan pasival, aki akkor akar tőlem valamit, amikor pontosan tudja, hogy van barátom.
24/N
Ha igazán szereted és elég jó embernek érzed magad ahhoz,hogy boldoggá tehesd próbáld meg.
Én tudom milyen az, ha úgy érzed, hogy csak egyvalakit tudnál szeretni, én is ebben a helyzetben vagyok. A szerelem ritka ajándék, nekem 5 évet kellett várnom arra, hogy újra érezzek valamit valaki iránt.
Majdnem minden lány foglalt,mikor a játék nem fair ideje felrúgni a szabályokat. Engem csak az érdekel, hogy Ő mit gondol, ha valami barát megpróbálna a boldogságom útjába állni megtanítanám kesztyűbe dudálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!