Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan csalódott vagyok. Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan csalódott vagyok. Azt mondta, hogy nem megy buliba, erre most közli, hogy mégis. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A szüleim holnap elmennek, és csak jöv. hét csütörtökön jönnek haza.A barátomat meghívták egy buliba, de nem olyan emberek akikkel nagyon jóba van. (amennyire belelátok a sztoriba, csak azért hívták,hogy sokan menjenek, mert elfogultság nélkül, eléggé népszerű) Délután mondta,hogy nincs kedve menni. Erre én leszerveztem mindent,vettem bort, vettem vacsinak valót.gyertyákat. Töltöm a filmet amit már régóta meg akar nézni. Erre most benyögi, h ja am mégis megy szerinte,mert van hozzá kedve. Pffffffff.Most csalódott vagyok, és legszívesebben bőgnék. Mielőtt bárki mondaná, ha szombat este lenne ugyan ez ,amit holnapra megterveztem, az már nem lenne ugyan olyan, mert bennem bennem lenne az sz.r érzés, h inkább elmegy egy olyan buliba amihez kedve sincs,minthogy velem legyen. Ha a legjobb barátaival menne még megérteném, abba nem is szoktam beleszólni. Ott tartok,hogy a kajának valót reggel dobom ki a kukába. Így már nincs hozzá kedvem, és ez olyan kaja, amiből csak egy adott gyors ételt lehet készíteni. Az én legjobb bnőm is ugyan ezen a bulin lesz. Így vele sem tudok semmit megbeszélni holnapra. És pontosan tudja,hogy félek is egyedül. Mi az istent csináljak most magammal?
2012. aug. 2. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el vele te is?
2012. aug. 2. 22:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem megyek oda ahova nem hívnak. A házigazda szülinapi bulija, még csak ismerni sem ismerjük egymást.
2012. aug. 2. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Megérdemled ezt a gyökeret? (Már bocs) Szarik az érzéseidre. Éretlen és érzéketlen. Esetleg mondd el neki, hogy ez mennyire bánt téged. Hátha megérti.
2012. aug. 2. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Mért nem mész vele te is?

Duzzogi kisasszony ne aggódjon, majd kialussza az ember az ilyet :)

Most rakjál be mindent a hűtőbe, és holnap pedig érezd jól magad belőle, vagy tartsál belőle pizsama partit hétvégén :)

Az nyugtasson meg, hogy a barátod nem tudta - ha jól veszem ki a szövegből -, hogy te mit tervezel meglepinek.

Hát ez a néma gyereknek anyja se állapot, most így sikerült.

Az ember kedve meg már csak ilyen ugrálós :)

Gondolom nem tud gondolatot olvasni, hogy téged ezzel megbánt...de ezt elmondhatod neki, hogy szívem én úgy terveztem, hogy... és picit csalódtam.

Vegyél egy nagy levegőt, és aludj egyet a mérgedre, majd elszáll :)

2012. aug. 2. 23:03
 5/11 A kérdező kommentje:

tudta, h szervezkedek, azt megsúgtam neki. azt nem mondtam, h mit :S

Igen duzzogi vagyok, mert olyan emberhez megy, akit nem egyszer már meg is akart verni. most akkor miért fontosabb ?:(((((( és még félni is fogok. Pizsamabulizzak egyedül a kis hamburgereimmel?:D vagy őket öltöztessem be ?:D

2012. aug. 2. 23:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát szólj a barátnőidnek. :) Egyébként bírom a humorod. Megértem hogy csalódott vagy, de ha elmondod neki akkor a lábaid előtt fog heverni hogy kiengeszteljen. :) Kitudja... ez a fiú személyiségétől is függ.
2012. aug. 2. 23:11
 7/11 A kérdező kommentje:
most mondtam neki, erre "de már hívtak 500000000000 an" , sajnos barátnőkkel hiányban vagyok. Az az egy van, aki szintén erre a bulira hivatalos :S
2012. aug. 2. 23:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Minden esetre nagyon sajnállak! :S
2012. aug. 2. 23:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy egy hisztis szőke nyomi vagyok, de azért köszi :D és am is ismerjük egymást :)
2012. aug. 2. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:

nem vagy hisztis szőke nyomi, csak megsértett szerelmes tinédzser :)

És annyi se mondott a barátod, hogy bocsika?

Minden búd-bajod elmondtad neki?

Nuygodj meg a fiúk kinövik az ilyet, hogy olyannal mennek bulizni, akit tegnap még összeakartak verni....ezt majd felváltja, hogy olyannal mennek üzleti vacsira, aki a hátuk közepére se kívánnak :)

2012. aug. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!