Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan csalódott vagyok. Azt mondta, hogy nem megy buliba, erre most közli, hogy mégis. Mit csináljak?
Mért nem mész vele te is?
Duzzogi kisasszony ne aggódjon, majd kialussza az ember az ilyet :)
Most rakjál be mindent a hűtőbe, és holnap pedig érezd jól magad belőle, vagy tartsál belőle pizsama partit hétvégén :)
Az nyugtasson meg, hogy a barátod nem tudta - ha jól veszem ki a szövegből -, hogy te mit tervezel meglepinek.
Hát ez a néma gyereknek anyja se állapot, most így sikerült.
Az ember kedve meg már csak ilyen ugrálós :)
Gondolom nem tud gondolatot olvasni, hogy téged ezzel megbánt...de ezt elmondhatod neki, hogy szívem én úgy terveztem, hogy... és picit csalódtam.
Vegyél egy nagy levegőt, és aludj egyet a mérgedre, majd elszáll :)
tudta, h szervezkedek, azt megsúgtam neki. azt nem mondtam, h mit :S
Igen duzzogi vagyok, mert olyan emberhez megy, akit nem egyszer már meg is akart verni. most akkor miért fontosabb ?:(((((( és még félni is fogok. Pizsamabulizzak egyedül a kis hamburgereimmel?:D vagy őket öltöztessem be ?:D
nem vagy hisztis szőke nyomi, csak megsértett szerelmes tinédzser :)
És annyi se mondott a barátod, hogy bocsika?
Minden búd-bajod elmondtad neki?
Nuygodj meg a fiúk kinövik az ilyet, hogy olyannal mennek bulizni, akit tegnap még összeakartak verni....ezt majd felváltja, hogy olyannal mennek üzleti vacsira, aki a hátuk közepére se kívánnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!