Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan csalódott vagyok. Azt mondta, hogy nem megy buliba, erre most közli, hogy mégis. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A szüleim holnap elmennek, és csak jöv. hét csütörtökön jönnek haza.A barátomat meghívták egy buliba, de nem olyan emberek akikkel nagyon jóba van. (amennyire belelátok a sztoriba, csak azért hívták,hogy sokan menjenek, mert elfogultság nélkül, eléggé népszerű) Délután mondta,hogy nincs kedve menni. Erre én leszerveztem mindent,vettem bort, vettem vacsinak valót.gyertyákat. Töltöm a filmet amit már régóta meg akar nézni. Erre most benyögi, h ja am mégis megy szerinte,mert van hozzá kedve. Pffffffff.Most csalódott vagyok, és legszívesebben bőgnék. Mielőtt bárki mondaná, ha szombat este lenne ugyan ez ,amit holnapra megterveztem, az már nem lenne ugyan olyan, mert bennem bennem lenne az sz.r érzés, h inkább elmegy egy olyan buliba amihez kedve sincs,minthogy velem legyen. Ha a legjobb barátaival menne még megérteném, abba nem is szoktam beleszólni. Ott tartok,hogy a kajának valót reggel dobom ki a kukába. Így már nincs hozzá kedvem, és ez olyan kaja, amiből csak egy adott gyors ételt lehet készíteni. Az én legjobb bnőm is ugyan ezen a bulin lesz. Így vele sem tudok semmit megbeszélni holnapra. És pontosan tudja,hogy félek is egyedül. Mi az istent csináljak most magammal?2012. aug. 2. 22:56
11/11 A kérdező kommentje:
nem érti,hogy miért kellene bocsánatot kérnie -.-
most ilyen érzéseim vannak: désfjpaeoifsdlmfldsuéfjkmdcvxipéskymciodjcmkélsadioujemkaslxmciweojédmxkckéseifjmldksmcielscdmsdslijfrncidehsrj :S
"mert egy két jobb haverom is ott lesz", ez annyit jelent,hogy egész este fűzték, hogy menjen...
2012. aug. 3. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!