Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden beágyazódási és koraterhességi tünetet éreztem és ma mégis megjött? Nagyon csalódott vagyok

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy csak bebeszéltem,talán mégsem tudott megtapadni?
2011. dec. 16. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő a témában, de ha jól tudom, beágyazódást kísérheti kisebb fokú vérzés, ami nagyjából egy időre esik a következő vérzéssel.

De az emberi elme csodákra képes, ha elhiszed, hogy fáj a lábad, fájni fog a lábad... Terhességi teszt?

2011. dec. 16. 12:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak bebeszélted magadnak. Már 2 szültem , de egyiknél sem éreztem semmiféle beágyazódási tünetet.( Őszintén szólva nem is hallottam ilyent akkoriban hogy ilyen létezne) Csak a hányinger és a rosszullétek voltak biztosak hogy terhes vagyok. Most meg fél próbálkozunk a 3. babával, néha érzek valamit amire én is úgy hiszem na ez biztos a beágyazódás... nem sokra rá meg megjön!

Ez akkora csalódás! Talán a következő hónapban vagy azután szerencsésebb leszel!

2011. dec. 16. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ilyesmit elég könnyű bebeszélni:D Ne magadat figyeld, csak szexeljetek:D Aztán jön a baba, ha jönni akar:)
2011. dec. 16. 12:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy türelmesnek kellene lennem de nem nagyon megy pedig még csak 3 hónapja próbálkozunk,de minden alkalommal nagyon szomorú voltam mikor megjött.
2011. dec. 16. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Minél jobban görcsölsz ezen, annál inkább nem fog menni. Engedd el magad. Hidd el, előbb utóbb össze fog jönni:) Azért 3 hónap nem sok idő.
2011. dec. 16. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy ebben a hónapban még élvezheted a tampon nyújtotta szabadságot :)
2011. dec. 16. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Ráhangolódni, vagy rágörcsölni, két különböző dolog. Küldök egy linket, itt találasz egy csomó dolgot, ami segít a pozitív ráhangolódásban. Időd meg még bőven van, 3 hónap az semmi.

[link]

2011. dec. 16. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Prímabalerina köszönöm a linket ismerem az oldalt ,szoktam olvasgatni,szinte már mindent kiolvastam a témáról :)
2011. dec. 16. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:

kérdező, az első 3 hónapban nagyon gyakori a spontán vetélés, és az első 6 hétben pedig szinte észre se lehet venni, max egy a szokottnál erősebb vérzés utal rá, és ilyenkor orvosi segítségre sincs szükség

de elképzelhető persze, hogy a tüneteket beképzelted, de tényleg ne aggódj, meg görcsölj, az nem segít

3 hónap nem sok

nem tudom, hőmérőzést próbáltatok már? anyukámnak is az segített

meg vannak ovulációs tesztek is

2011. dec. 16. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
AZ igaz hogy a szokottnál jóval erősebb a vérzésem, nem is volt még ennyire erős és fájdalmas mint most,mert eddig soha nem görcsölt a hasam,Persze ennek is lehet millió oka.Ovulációs tesztet használtam az utóbbi hónapban ,pozitív is lett.Köszönöm a bíztatást,következő hónapban talán sikerül :)
2011. dec. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!