Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderlines emberrel hogyan lehet párkapcsolatban lenni? Hosszú kifejtős rész lent.
Barátom és én 6 hónapja vagyunk együtt. Az első 2 mézes hónap elteltével a dolgok elég rosszra fordultak.Állandóan veszekszünk, és mindig apróságokon, egyszerűen tényleg "viccesen" buta dolgokon. Pl boltban vagyunk, ahol nem fogom meg a kezét pár percre, akkor azonnal jön, hogy úgy lohol utánam, mint a kutyám,mert nekem nem számít semmi, aztán hogyha válaszolok neki jön az, hogy "ne hisztizzél már velem emberek előtt". Ez csak egy kis sztori a 100 ilyen közül. Folyamatosan féltékeny mindenkire,pedig nem is tartok kapcsolatot semmilyen férfivel, hozzá pedig amikor 3 hónaposak voltunk, felment a régi kis qrvája beszélgetni,de elmondása szerint nem volt semmi. Szóval a helyzet az, hogy nekem a minimumot sem szabad csinálni(pl köszönni fiú ismerősöknek), ő meg flörtölhet minden szembejövő lánnyal.
Valamikor 1 hónapja aztán előhozakodott azzal, hogy diagnosztizált borderline személyiségzavara van. Nem ő általa, hanem orvos által diagnosztizált. Akkor vallotta be ezt a dolgot, azóta viszont mindig tagadja, azt mondta, hogy ő nem kér segítséget, mert neki nincs semmi baja-persze tette ezt ordítva és nagyon durva szitkozódással. Szóval felhozni is félek.
Úgy érzem, hogy ezek miatt a dolgok miatt teljesen reménytelen a helyzet. Hogyan tudnám rávenni, hogy elmenjen orvoshoz, vagy legalább pszichológushoz? Vagy hogy álljak hozzá? Mi ilyenkor a legjobb?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!