Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők: hogy vészelitek át a nehezebb időszakokat?
sok pasi álma lehet egy ilyen lány,mint te.
elsősorban le a kalappal előtted,hogy így állsz hozzá,nem a szakításon gondolkodsz,hanem azon,hogy jobbá tedd a kapcsolatotokat. minden elismerésem.
utoljára a barátnőmnek mondtam ezt,mert nem ilyen témában,de hasonlóképpen állt ki mellettem,s 5éve vagyunk együtt boldogan.
az előttem szólóknak igaza van,légy vele türelmes,állj ki ugyan így mellette.Beszélgessetek sokat,előtte szögezétek le,hogy őszintén mindenről sértődés nélkül.
Mondd el neki mi bánt téged,persze amit itt is írtál azt is mondd el neki,hogy megérted szereted és támogatod.
beszéljétek meg azt,hogy ha most neki nem megy a szeretkezés (nem szex) attól függetlenül te kívánod,van rengeteg alternatíva erre. nem pótolja a szeretkezést,de a vágyaidnak eleget tud tenni.
sok sikert és kitartást.
és maradj meg ilyennek,tényleg le a kalappal előtted.
jah és ez csak szvsz egy fiútól.
6-os vagyok. Ebben teljes mértékben igazad van,személyesen és szóban sokkal jobb/egyszerűbb meg célra vezető,nem érthet félre így semmit.
igazán nincs mit,számomra tényleg szimpatikus volt,a hozzá állásod. reméljük minden jobbra fordul./ezért szeretek inkább blogot olvasni mert ott tudni mi a "vége" a dolognak. :) /
persze mindenképpen pozitív végére gondoltam :)
ez így szokott lenni,hogy csak kell valaki akinek kiöntheted a szívedet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!