Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban mennyire fontos az anyagiasság?
Én ezt abszolút nem értem. Ajándékozás ok. Néha kölcsönös(!) meghívás is.
Vagy ha a fiú elhívja a lányt valahová, és a lány mondjuk tud sütit sütni, akkor következőben viszonzásul süt neki, és ő meg arra hívja meg.
De cipő??? :O
El nem tudom képzelni, de még a környezetemben sem láttam olyat, hogy ismerősök együtt mennek, csajnak megtetszik egy cipő, a srác meg megveszi neki. Nem is tudná, mert a srácok többsége azért nem áll anyagilag úgy.
De fel sem merül.
Most is egy barátnőmmel voltunk cipőt venni, magunknak vettük meg.
Bár nekem is volt már pasi (furcsáltam is), aki fel akart szedni, valahogy úgy, hogy amikor barátságból sétáltunk, mindent meg akart venni nekem amire ránézek.
Természetesen nem fogadtam el, mert nem akartam tőle semmit, meg amúgy is. Ráadásul majd 10 évvel idősebb volt nálam.
Mikor levettem, mit akar és hogyan, többet nem találkoztam vele.
7:
- Helyes arc
- Legyen haja, lehetőleg sima, sok
- Csinos, feszes, enyhén sportos test:) feszes has, feszes lapos mellkas (ne macis, ne nagyon kigyúrt!)
- formás fenék (azt mindig megnézzük :P)
- öltözetre: ne rádobált, túl lezser, hanem lehetőleg amiben látszik az alakja
- stílusra: ne nyafogós, hisztis, kötekedő, stb. (tehát legyen "egyszerű" eset), viszont odaadó, laza, humoros, tudjon "jönni" velem
így hirtelen ennyi, ami érdekel. :)
Nem az anyagiasság a fontos, hanem a szándék. Mindenkinek más mennyiségű pénz lapul a tárcájában, amit szeretteire tud költeni. Nyilván nem mindenki engedhet meg magának öt tucat pár cipőt, gyémántos ékszereket. A szándék alatt azt értem, hogy ami pénzem megmarad úgyis a páromra költöm, mert kire másra költsem. Amit tudok, megveszek neki úgyis, ráadásul szeretem ha olyan ruhákban, cipőkben flangál, amiktől nekem is feláll ha csak ránézek. :)
De egy nő apróságnak is tud örülni, nem csak 300ezer forintos LV (Lotyó Vagyok) retikülnek. Legfeljebb azt tudom tanácsolni, hogy akinek nem futja de mégis szeretné valami értékessel is meglepni a párját, inkább gyűjtsön rá, és egy évben egyszer vegyen valami nagyobb meglepetést. De nem az értéken fog múlni úgysem, ha igazán szeret a nő és nem csak a pénzed lesi, akkor a tőled kapott legolcsóbb bizsu gyűrűt is boldogan fogja mutogatni a barátnőinek, nem kell hozzá huszontízezer karátos gyémánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!