Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban mennyire fontos az anyagiasság?

Figyelt kérdés
Tudtommal a lányoknál egy kapcsolatban nem számít az anyagissák és a külső (bár ezt kevésbé hiszem).Persze vannak alap dolgok mint a születésnapi,névnapi,évfordúlói,valentin napi ajándékok.De akkor amikor egy lánynak megtetszik mondjuk egy cipő (vagy ...) akkor az ember merjen nemet mondani? Egy lány az embert csorónak tartaná?Az a állítólagos cipő mondjuk mégis csak volna olyan fontos ,hogy ha nem lennék kedves,nem venném meg akkor mégiscsak sértődöttség lenne a vége?A lányokat szinte lehetetlen kiismerni ,de ha lehet egyenes,egyértelmű válaszokra lennék kiváncsi.

2012. okt. 1. 17:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
mivel semmi sincsen ingyen fontos :)
2012. okt. 1. 17:52
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Normális lányokat kell keresni. Én ha azt mondom a páromnak h tetszik egy cipő az azt jelenti h tetszik nem pedig azt h vegye meg. Ünnepekre sem várom el h drága ajándékokat vegyen. Fontosabb nekem az h ne személytelen ajándékot vegyen hanem olyat ami illik hozzám. Ebből látom h odafigyel rám. A kezemet egy saját maga által készített vacsi után kérte meg és romantikusabb nem is lehetett volna. Jobb volt mint 1 étteremben
2012. okt. 1. 17:57
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Ha igazán szeretsz valakit nem az számít mennyi pénze van,hanem hogy milyen ember!Az a baj sokan ezt máshogy gondolják!:)
2012. okt. 1. 18:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
ha valakit szeretek, akkor nem a pénze miatt:) amúgy sem szeretem, ha költenek rám sokat:)
2012. okt. 1. 20:21
 5/24 anonim ***** válasza:
63%

Én ezt abszolút nem értem. Ajándékozás ok. Néha kölcsönös(!) meghívás is.

Vagy ha a fiú elhívja a lányt valahová, és a lány mondjuk tud sütit sütni, akkor következőben viszonzásul süt neki, és ő meg arra hívja meg.

De cipő??? :O

El nem tudom képzelni, de még a környezetemben sem láttam olyat, hogy ismerősök együtt mennek, csajnak megtetszik egy cipő, a srác meg megveszi neki. Nem is tudná, mert a srácok többsége azért nem áll anyagilag úgy.

De fel sem merül.

Most is egy barátnőmmel voltunk cipőt venni, magunknak vettük meg.

2012. okt. 6. 01:05
 6/24 anonim ***** válasza:

Bár nekem is volt már pasi (furcsáltam is), aki fel akart szedni, valahogy úgy, hogy amikor barátságból sétáltunk, mindent meg akart venni nekem amire ránézek.

Természetesen nem fogadtam el, mert nem akartam tőle semmit, meg amúgy is. Ráadásul majd 10 évvel idősebb volt nálam.

Mikor levettem, mit akar és hogyan, többet nem találkoztam vele.

2012. okt. 6. 01:07
 7/24 anonim ***** válasza:
Jó a főkérdés. Általában a nőket mi érdekli? :P
2012. okt. 6. 01:17
 8/24 anonim ***** válasza:

7:

- Helyes arc

- Legyen haja, lehetőleg sima, sok

- Csinos, feszes, enyhén sportos test:) feszes has, feszes lapos mellkas (ne macis, ne nagyon kigyúrt!)

- formás fenék (azt mindig megnézzük :P)

- öltözetre: ne rádobált, túl lezser, hanem lehetőleg amiben látszik az alakja

- stílusra: ne nyafogós, hisztis, kötekedő, stb. (tehát legyen "egyszerű" eset), viszont odaadó, laza, humoros, tudjon "jönni" velem

így hirtelen ennyi, ami érdekel. :)

2012. okt. 6. 01:21
 9/24 anonim ***** válasza:
szerintem vannak annál fontosabb dolgok is, legalábbis számomra, de tény, hogy vannak olyan lányok akiknek ez a minden, szóval jól kell tudni választani is
2012. okt. 6. 01:38
 10/24 Fülünyúl ***** válasza:

Nem az anyagiasság a fontos, hanem a szándék. Mindenkinek más mennyiségű pénz lapul a tárcájában, amit szeretteire tud költeni. Nyilván nem mindenki engedhet meg magának öt tucat pár cipőt, gyémántos ékszereket. A szándék alatt azt értem, hogy ami pénzem megmarad úgyis a páromra költöm, mert kire másra költsem. Amit tudok, megveszek neki úgyis, ráadásul szeretem ha olyan ruhákban, cipőkben flangál, amiktől nekem is feláll ha csak ránézek. :)

De egy nő apróságnak is tud örülni, nem csak 300ezer forintos LV (Lotyó Vagyok) retikülnek. Legfeljebb azt tudom tanácsolni, hogy akinek nem futja de mégis szeretné valami értékessel is meglepni a párját, inkább gyűjtsön rá, és egy évben egyszer vegyen valami nagyobb meglepetést. De nem az értéken fog múlni úgysem, ha igazán szeret a nő és nem csak a pénzed lesi, akkor a tőled kapott legolcsóbb bizsu gyűrűt is boldogan fogja mutogatni a barátnőinek, nem kell hozzá huszontízezer karátos gyémánt.

2012. okt. 6. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!