Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban mennyire fontos az anyagiasság?
"De akárhogy is nézzük, már alapból az etikettnek nevezett ostobaság ami igen kikopófélben van, az alapján is a férfiaknak a melósabb ősszeszedin egy párkapcsolatot szerintem."
Ezt nem értem. Most akkor neked ez a megfelelő, vagy ha nem, miért hozod fel?
Akiket ismerek, ott fifti-fifti arányban dolgoznak kb. (és nagyjából egyformán keresnek).
Jó esetben megosztják a házimunkát.
Rossz esetben a 8 óra meló után a csaj még gürizik vele egyedül.
Vagy az összeszedésre érted? Csajt felszedni? Ez mindig így lesz- csak a szempontok változnak.
Régen anyagiakat vártak a csajok, az én barátnőim már extra jó külsőt (szóval, nem elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél), meg azt, hogy házimunkázzon is a pasi, ha már velük akar lakni.
De nem kell ezen veszekedni szerintem. :) Bocs, ha "támadó" voltam!
Azért volt ott ilyen :DD
"Még hogy a nők nem anyagiasak. A mai nők 70% a olyan pénzéhes fenevad, hogy a "szemeik csak úgy szorják a dollárjeleket" !!"
Mondjuk ezen röhögtem egy jót, ahogy így vizuálisan elképzeltem. :D (Hirtelen Al Bundy felesége jutott eszembe- de kb. 0 db. olyan nőt ismerek. :)
Nah igen. Ez a vicces h te itt azt írod h a 70% ilyen közben meg pl én sem ismerek egy ilyen nőt sem. Sztem szimplán csak vannak olyan pasik akik azt a kevés anyagias nőt vonzzák és ezek a pasik úgy állítják be h a többség ilyen. Vagy csak mi lennénk azok akik csak azzal a 30%kal találkoznak? Nem hinném mert elég sok nőt ismerek elég sok helyről. Sztem többet mint te.
Am ez a felszedés dolog: Éredek s egyes pasik azt várnák el h a nő szedje fel őket meg ő udvaroljon, de ettől független ismerek olyan nőt aki ezt megteszi. Na meg egy csomószor észre sem veszitek ti pasik de valójában a nú cserkész be titeket csak olyan finom praktikákkal h ti ezt nem látjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!