Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban mennyire fontos az anyagiasság?

Figyelt kérdés
Tudtommal a lányoknál egy kapcsolatban nem számít az anyagissák és a külső (bár ezt kevésbé hiszem).Persze vannak alap dolgok mint a születésnapi,névnapi,évfordúlói,valentin napi ajándékok.De akkor amikor egy lánynak megtetszik mondjuk egy cipő (vagy ...) akkor az ember merjen nemet mondani? Egy lány az embert csorónak tartaná?Az a állítólagos cipő mondjuk mégis csak volna olyan fontos ,hogy ha nem lennék kedves,nem venném meg akkor mégiscsak sértődöttség lenne a vége?A lányokat szinte lehetetlen kiismerni ,de ha lehet egyenes,egyértelmű válaszokra lennék kiváncsi.

2012. okt. 1. 17:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"De akárhogy is nézzük, már alapból az etikettnek nevezett ostobaság ami igen kikopófélben van, az alapján is a férfiaknak a melósabb ősszeszedin egy párkapcsolatot szerintem."

Ezt nem értem. Most akkor neked ez a megfelelő, vagy ha nem, miért hozod fel?

Akiket ismerek, ott fifti-fifti arányban dolgoznak kb. (és nagyjából egyformán keresnek).

Jó esetben megosztják a házimunkát.

Rossz esetben a 8 óra meló után a csaj még gürizik vele egyedül.

Vagy az összeszedésre érted? Csajt felszedni? Ez mindig így lesz- csak a szempontok változnak.

Régen anyagiakat vártak a csajok, az én barátnőim már extra jó külsőt (szóval, nem elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél), meg azt, hogy házimunkázzon is a pasi, ha már velük akar lakni.

De nem kell ezen veszekedni szerintem. :) Bocs, ha "támadó" voltam!

2012. okt. 8. 11:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Azért volt ott ilyen :DD

"Még hogy a nők nem anyagiasak. A mai nők 70% a olyan pénzéhes fenevad, hogy a "szemeik csak úgy szorják a dollárjeleket" !!"

Mondjuk ezen röhögtem egy jót, ahogy így vizuálisan elképzeltem. :D (Hirtelen Al Bundy felesége jutott eszembe- de kb. 0 db. olyan nőt ismerek. :)

2012. okt. 8. 11:53
 23/24 anonim ***** válasza:

Nah igen. Ez a vicces h te itt azt írod h a 70% ilyen közben meg pl én sem ismerek egy ilyen nőt sem. Sztem szimplán csak vannak olyan pasik akik azt a kevés anyagias nőt vonzzák és ezek a pasik úgy állítják be h a többség ilyen. Vagy csak mi lennénk azok akik csak azzal a 30%kal találkoznak? Nem hinném mert elég sok nőt ismerek elég sok helyről. Sztem többet mint te.

Am ez a felszedés dolog: Éredek s egyes pasik azt várnák el h a nő szedje fel őket meg ő udvaroljon, de ettől független ismerek olyan nőt aki ezt megteszi. Na meg egy csomószor észre sem veszitek ti pasik de valójában a nú cserkész be titeket csak olyan finom praktikákkal h ti ezt nem látjátok

2012. okt. 8. 15:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is ismerek olyat, aki képes megtenni, legalábbis pontosan észre lehet venni ezeket a finom praktikákat, bár elég vakegér vagyok mégis a zöméhez, hogy rögtön felismerjem, de van igen. Az ilyen nöket a különleges kategoriába sorolom. kavicsok közt a gyémánt!
2012. okt. 8. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!