Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban mennyire fontos az anyagiasság?

Figyelt kérdés
Tudtommal a lányoknál egy kapcsolatban nem számít az anyagissák és a külső (bár ezt kevésbé hiszem).Persze vannak alap dolgok mint a születésnapi,névnapi,évfordúlói,valentin napi ajándékok.De akkor amikor egy lánynak megtetszik mondjuk egy cipő (vagy ...) akkor az ember merjen nemet mondani? Egy lány az embert csorónak tartaná?Az a állítólagos cipő mondjuk mégis csak volna olyan fontos ,hogy ha nem lennék kedves,nem venném meg akkor mégiscsak sértődöttség lenne a vége?A lányokat szinte lehetetlen kiismerni ,de ha lehet egyenes,egyértelmű válaszokra lennék kiváncsi.

2012. okt. 1. 17:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

10: Ez pontosan így van. :) Nekem pl. csóróbb a barátom nálam, mégis nagyon tudok egy kis apróságnak örülni. Mert tőle van. Ez a lényeg. De a kedvesség, odaadás is épp ilyen örömöt okozó.

Létezik 300 ezres táska? Na, nekem jelenleg szerencsére van pénzem, de annyit sem adnék érte, az biztos.

(Inkább forgalmazni kellene, ha vannak olyan "hülyék" akik megveszik :D)

2012. okt. 6. 01:45
 12/24 anonim ***** válasza:

Jópofa kérdés, de ezt tényleg komolyan is gondoltad?? :)) Még hogy a nők nem anyagiasak. A mai nők 70% a olyan pénzéhes fenevad, hogy a "szemeik csak úgy szorják a dollárjeleket" !! Nagyon ritka az olyan egyed, amelyik nem ilyen vérpénzszívó pióca! Aki csak magadért szeret, mert olyan pali vagy, aki az ideálja, és csak ez számít neki. Ilyen kéne, de szinte kifoghatatlan. AZ összes vérszívónak alap elvárás,hogy a pali rendelkezzen minimum lakással, rendelkezzen autóval, hogy hordva legyen a se-gge mindenfelé a szélrózsa összes irányába, kell hogy a pali karrierista jószituált legyen, mert azért a pénzügyi biztonság is izgatja a puncit. Enélkül hiába vagy jóképű, meg igényes kinézetű, egy idő után amikor jön egy jobb szinten lévő, lapátra leszel téve, és kitalicskázva az életéből. Ezek a dolgok így mennek! Mindenkinek egy élete van, a legjobbat akarja magának mindenki. Ha hüle volna nem ezt tenni! Már eleve a szülők ezt sujkolják bele a kicsi lányukba, hogy ezzel meg azzal a nulla fickóval össze ne tedd már magad, egy ilyen mellett egy életen át nlkülözni fogsz, és sosem teljesedik ki az életed! Ezek így szoktak lenni. A nők szinte a pinán kívül semmit nem szolgáltatnak, de a pali az nyomasson bele apait anyait a viszonyban, pénzügyileg, igényességben, melóban, udvarlási puncsolásban, mindenben egyaránt! De útálom ezt, a fene enné is meg, hogy ilyen szemét ez a világ. Kivételek vannak, keresve se találni. Inkább fizetek a szexért, az korrektebb, mint egy vérszopóval élni.

Egyébként a kérdés többi részére válaszolva: Hogy sértődöttség lenne -e ha nemet mondassz, hát ez egyénfüggő. Látásból ismertem egy nőt, van,vol egy nagyon jó kiállású komája, de egy másiknak épp azt panaszkodta, hogy azt ő csak várhatja, hogy mikor vesz neki gyűrűt satöbbi blablabal.. a lényeg ha elvárós, akkor azért benyeli szerintem ,hogy nincs kiszolgálva. Egy idő után ezek miatt a nemek miatt be fogsz szűrkülni, és apró csalódásoknak benned-ként fogja fel a dolgot. Egy idő után, amikor jön egy újabb hódító, akkor ki leszel talicskázva a bizalom köréből örökre. De nem kell bánni, menjen a fenébe az ilyen.

Én a világon mindent megadnék egy olyan nőnek, akiről tudom,hogy önzetlen, ugyanannyira szeret mint én őt, és érzem az oda vissza hozzáállást. Ő is tesz azért,hogy én jól érezzem magam, ő is meghív, fizet néha, nem csak igényekkel állít elő. Ha ilyet találsz ,azt ne szalaszd el!

2012. okt. 6. 03:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez eleve lehetetlenség. Te biztos csak a plázacicákt látod. Az elég kevéske (annyi anyagias selyemfiú a férfiak között is van).

Eleve lehetetlen, mert én egyetemet végzett "átlagembereket" ismerek, ahol a lányok és fiúk fizetése nagyjából egyezik. Sőt, sok helyen a lány lakásán laknak, mert neki volt lakása (egyik barátnőm ilyen).

Sok barátnőm fiúja csóró, de aranyos, kedves.

Rengeteg olyan fiúismerősöm is van, akik nagyon sikeresek a "csajozásban" úgy, hogy hónap végére kajára sincs pénzük (meg rendes munkájuk sincs, csak nagyon jól néznek ki).

Épp régen voltak kénytelenek anyagiasak lenni a nők- ahogy egyre több nő eltarthatja magát, egyre kevésbé szempont a férfi anyagi helyzete.

Az én környezetemben legalábbis ez a helyzet.

Persze, ez nem a szolizott, szilikon mellű, szőkített "cicákra" vonatozik. Az a réteg mindig meglesz. Megvan már a fiúk között is!

2012. okt. 6. 04:13
 14/24 anonim ***** válasza:

"A nők szinte a pinán kívül semmit nem szolgáltatnak, de a pali az nyomasson bele apait anyait a viszonyban, pénzügyileg, igényességben, melóban, udvarlási puncsolásban, mindenben egyaránt!"

Hát, sajnállak téged.

Akkor az én több százezret kereső nőismerőseim sem "szolgáltatnak" semmit?

Mi kellene? Tartsanak el téged, mint otthon anyuci?

Csak annyi az alapelvárás, hogy a ff. tartsa el magát- csak saját magát. De egyeseknek még ez is sok.

Több nőismerősöm nyakán is élősködött már pasi, néha hónapokig, évekig. Beköltöztek, kaja ingyen, rezsi ingyen, vezették a csaj autóját, ezek a "selyemfiúk".

Nem kell bennünket eltartani, de a fordítottját se várjátok. Akkor már megvagyok egyedül. Jó fizetésem van. De mi szükségem rá, hogy kitartsak egy pasit?

2012. okt. 6. 04:17
 15/24 anonim ***** válasza:

"Én a világon mindent megadnék egy olyan nőnek, akiről tudom,hogy önzetlen, ugyanannyira szeret mint én őt, és érzem az oda vissza hozzáállást. Ő is tesz azért,hogy én jól érezzem magam, ő is meghív, fizet néha, nem csak igényekkel állít elő. Ha ilyet találsz ,azt ne szalaszd el!"

Én ilyen vagyok a partneremmel. De neked erre nem tudom mennyi lehetőséged lesz- és meg tudod-e becsülni.

Mert az előző partneremmel épp azért szakítottam, mert már baromira beleuntam, hogy mindig mondogatja, milyenek a nők, milyen anyagiasak, stb.

Velem volt. De nem rám figyelt, hanem a múltbeli sérelmeire (vélt, vagy valós, mindegy- őt lényegében senki sem tudta kihasználni, mert nem volt gazdag).

Na, én ebbe beleuntam, elküldtem melegebb éghajlatra.

2012. okt. 6. 04:22
 16/24 anonim ***** válasza:

12

Elég szánalmas életed lehet. Sajnállak.

Az én páromnak nincs lakása, kocsija....stb. Csak a hatalmas szive és ez nekem pont elég.

"A nők szinte a pinán kívül semmit nem szolgáltatnak,"

Ha lettél volna NORMÁLIS nővel NORMÁLIS kapcsolatban akkor tudnád h ennek az az alapja h mindkétfél belead apait-anyait. A mi kapcsolatunkba mind a ketten rengeteget fektettünk érzelmileg. Másrészt (lelépek egy kicsit a te szintedre) nem tudom h te papucs vagy és te végzed a házimunkát v az a tipikus hímsoviniszta aki az ilyet figyelembe sem veszi. Igényesség?? 3 év után épp anyira odafigyelek magamra és tetszeni akarok a páromnak minden pillanatban. Meló?? Mind a ketten dolgozunk kb egyforma fizetésért.

"Inkább fizetek a szexért, az korrektebb, mint egy vérszopóval élni."

Ez elég szánalmas de ilyen felfogással nem is nagyon fog jutni más.

"Én a világon mindent megadnék egy olyan nőnek, akiről tudom,hogy önzetlen, ugyanannyira szeret mint én őt, és érzem az oda vissza hozzáállást."

Hát ne haragudj de aki így gondolkozik mint te az egy kapcsolatba sem teszi oda magát, mert úgy van vele h úgy is csak a pénzem kell meg ő úgy sem teszi oda magát..... stb. Gyanítom h már lett emiatt vége kapcsolatodnak csak te természetesen nem láttad ezt hanem letudtad azzal h jött másik udvarlo..... stb

Így a végére még annyit h nekem pl volt olyan pasim ezelőtt aki azzal volt elfoglalva h adjak neki kölcsön erre meg arra meg mikor elvesztettem a munkám akkor az ment h mikor dolgozok már megint, nem igaz h ilyen vagyok.....stb. Magyarul rajtam élősködött.

Jah meg még annyit h szánalamas h sok pasi elhiszi h csak nekik szar a párkeresés. Pedig szerintem sok nő mesélhetne itt h neki mennyi szarság volt az életében ilyen téren

2012. okt. 8. 06:59
 17/24 anonim ***** válasza:

Utolsó, egyetértek- csak ebben nem:

"nem tudom h te papucs vagy és te végzed a házimunkát v az a tipikus hímsoviniszta aki az ilyet figyelembe sem veszi"

Ettől nem "papucs" a férfi. Mi is megosztjuk, én sokat dolgozom, túlórázom jó fizetésért, nyilván nem fogok egyedül házimunkázni, mikor ő előbb hazaér a melóból.

Egyébként:

- azok a pasik beszélnek így, akik ezzel indokolják, miért nincs nőjük (tehát csóró pasi, személyisége nincs rendben, és arra fogja, hogy a csajok a pénzes pasikat szeretik)

A ff.-ak többsége nem veszi figyelembe a nő azon erőforrásait, miszerint:

- sok esetben ingyen ott lakik a csajnál, rezsibe nem fizet

- a csaj főz neki (mintha a kaja ingyen lenne?)

- esetleg mos rá, stb. (mosópor, miegyéb, ezt persze a nő vegye meg a fizujából)

Tehát, nem csak az a "kiadás", amikor elhívod a lányt étterembe! Neki is kiadás, ha nála eszel rendszeresen (ami feltételezem, gyakoribb)

2012. okt. 8. 09:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Én sem úgy gondoltam. Nem attól papucs h segít hanem ha MINDENT ő csinál meg. Mert kb úgy állítja be mintha a nő az egész nap csak fetrengene az ágyban és neki kéne dolgozni+ főzni,mosni, takarítani
2012. okt. 8. 09:25
 19/24 anonim ***** válasza:

18: Nézd, vannak pasik akik "szándékosan" az élősködő nőkre buknak, önként igába hajtják a fejüket, aztán meg panaszkodnak.

Dupla haszon nekik, pszichésen: igazolnak egyfajta fura férfiasságot ("mindent a szegény ff-ak csinálnak!"), és még panaszkodhatnak is a nőkre.

2012. okt. 8. 09:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Azér áljunk már meg egy szóra jónénik! Nem azt írtam ott fenn, hogy ez a sablon mindenkire igaz, csak úgy értettem, hogy általánosságban ezt tapasztalom legtöbbet, de azér vannak kivételek Most meg úgy tapostok, mintha mindnekire igaz lenne. Bár előfordulhat,hogy nem egyértelműen fogalmaztam. De mostmár remélem tisztább. Nem, nem volnék papucsjószág, mert sosem hajtanám igába a fejem. Mindőssze elméleti szinten írtam ezt a véleményt. De akárhogy is nézzük, már alapból az etikettnek nevezett ostobaság ami igen kikopófélben van, az alapján is a férfiaknak a melósabb ősszeszedin egy párkapcsolatot szerintem.
2012. okt. 8. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!