Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak, akik párkapcsolatban éltek, ez nálatok is így van?
Szóval én párkapcsolatban élek,de nincsenek barátaim.
Mivel meleg vagyok,heterókkal nem mindig lehetek őszinte.
Meleg barátaim meg voltak,de most hogy megismerkedtem párommal,ezeket a kapcsolatokat kissé hanyagoltam.
Viszont páromnak abban igaza van,hogy ezek az emberekkel
javarészt volt valami,tehát megértem,hogy féltékeny lenne,ha összejárnék velük,mert végül is akkor olyan lenne,ha egy csaj találkozna a volt pasijaival.
Viszont ha felmegyek egy ismerkedős oldalra,és bejelölöm a barátságot,egy ideig volt hogy el tudtam beszélgetni valakivel,de aztán többet akart.
Ez ennyire nehéz?
Barátot keresni.
Ezért írtam, hogy nehéz lenne.
Leszbi csaj esetleg?
Vagy legyenek közös meleg pár barátaitok, akikkel összejártok néha.
Hát ezzel dettó így voltam én is! :D
Mi abban találtuk a megoldást, hogy ő is eljött velem a találkozókra vagy bulikba. És egy idő után belátta, hogy nincs oka aggódni.
Meg nyilván van valami abban is, hogy nem a barátaiddal jársz, hanem a mostani pároddal... Szerintem mutasd be a barátaidnak, hogy belássa, nincs oka aggódni ;)
szerintem mutasd be a barátaidnak, hogy belássa, nincs oka aggódni ;)
komplikáltabb mint hinnéd,mert a barátaim viccből mindig beszólogatnak hogy mikor leszel újra az enyém,meg szeretnek a múltról beszélni,még ha van is párom,hiába szólok nekik,ők ilyenek.
ezek beszólások elmentek mikor nem volt senkim,de így...
A legjobb barátom meleg (én lány vagyok), nem értettem félre a közeledését, mert közölte, hogy ez van, csak szimpatikus vagyok és ha engem nem zavar ez akkor barátkozzunk.
Én is szimpatikusnak találtam és mai napig ( 5 éve már) jól elbeszélgetünk. Simán elmondhatja a dolgait, úgy veszem, mint akármelyik más hetero barátomét, egyáltalán nem furcsa nekem, nem kezelem másképp, mint másokat, szóval szerintem lányokkal simán tudsz barátkozni.
Ő amúgy barátkozik más meleg srácokkal is, akik csak barátok, szóval ezt is meg lehet oldani valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!