Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak, akik párkapcsolatban éltek, ez nálatok is így van?
Szóval én párkapcsolatban élek,de nincsenek barátaim.
Mivel meleg vagyok,heterókkal nem mindig lehetek őszinte.
Meleg barátaim meg voltak,de most hogy megismerkedtem párommal,ezeket a kapcsolatokat kissé hanyagoltam.
Viszont páromnak abban igaza van,hogy ezek az emberekkel
javarészt volt valami,tehát megértem,hogy féltékeny lenne,ha összejárnék velük,mert végül is akkor olyan lenne,ha egy csaj találkozna a volt pasijaival.
Viszont ha felmegyek egy ismerkedős oldalra,és bejelölöm a barátságot,egy ideig volt hogy el tudtam beszélgetni valakivel,de aztán többet akart.
Ez ennyire nehéz?
Barátot keresni.
Valóban nehéz barátot találni mind hetero, mind meleg körben. A páromnak vannak hetero ismerősei, akikkel nagyon jó barátságot ápol. A közös ismerőseinek között vannak hetero és meleg párok, illetve 1-2 meleg ismerős is. A féltékenység egy bizonyos mértékig természetes lehet.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!