Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg férfiak, akik párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, akik párkapcsolatban éltek, ez nálatok is így van?

Figyelt kérdés

Szóval én párkapcsolatban élek,de nincsenek barátaim.

Mivel meleg vagyok,heterókkal nem mindig lehetek őszinte.

Meleg barátaim meg voltak,de most hogy megismerkedtem párommal,ezeket a kapcsolatokat kissé hanyagoltam.

Viszont páromnak abban igaza van,hogy ezek az emberekkel

javarészt volt valami,tehát megértem,hogy féltékeny lenne,ha összejárnék velük,mert végül is akkor olyan lenne,ha egy csaj találkozna a volt pasijaival.

Viszont ha felmegyek egy ismerkedős oldalra,és bejelölöm a barátságot,egy ideig volt hogy el tudtam beszélgetni valakivel,de aztán többet akart.

Ez ennyire nehéz?

Barátot keresni.

2012. okt. 11. 08:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Valóban nehéz barátot találni mind hetero, mind meleg körben. A páromnak vannak hetero ismerősei, akikkel nagyon jó barátságot ápol. A közös ismerőseinek között vannak hetero és meleg párok, illetve 1-2 meleg ismerős is. A féltékenység egy bizonyos mértékig természetes lehet.

27F

2012. okt. 13. 12:25
 12/13 Béla211 ***** válasza:
Így utólag tényleg nehéz barátot keresni. Főleg úgy , ezt én is tapasztaltam ,hogy hiába mondod hogy van párod hidegen hagyja a legtöbb meleget és bepróbálkozik ezért aztán vége lesz a barátságnak. Volt ilyen két esetem is. Bár szerencsére. Van 4 ember akivel ilyen problémám nem lesz:) Csak nekem meg az a gondom ?hogy hamarosan vidékre költözöm ott meg semmi haver.Semmi ismerős. Jó persze az igazi barátok meg maradnak de azért az nem olyan hogy félórára beugrok hozzá mert valami nyavalyám van . Vagy csak épen megiszunk valamit vagy együtt futunk.De nincsen egy olyan barátod sem akivel nem volt valami?
2012. okt. 14. 04:11
 13/13 anonim ***** válasza:
én szivesen barátkoznék :D igaz 13 vagyok, lány de ha írsz privibe szivesen barátkozok :D már ha érdekel...xd
2012. okt. 15. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!