Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők: hogy vészelitek át a nehezebb időszakokat?
Mi öt éve vagyunk együtt a párommal, és tudni kell rólam, hogy elég nehéz eset vagyok.
Alapvetően 4 órákat alszom, elég zsúfoltak a napjaim, de maximalista vagyok, így addig nem nyugszom, amíg el nem érem a céljaim.
Ennek az a következménye, hogy évente egyszer túlhajtom magam és minden apróságra megjegyzést teszek, még azokra a dolgokra is, amiket alapvetően imádok.
Az egyetlen dolog, ami segít, ha berak egy autóba és elvisz egy isten háta mögötti helyre. Két-három nap alatt úgy fel tud tölteni, mint ahogy senki.
Ez nem annyit tesz, hogy a hétvége a vad szexről szól, sokkal inkább arról, hogy segít elfelejtkezni azokról a dolgaimról, amiket meg kéne oldanom.
Volt olyan nap, amikor csak csókolgattuk és simogattuk egymást, vagy olyan, amikor az ölében olvastam, meg persze olyan is, amikor egész nap szeretkeztünk.
Az a legszebb, hogy ez a pár nap az, amibe a leginkább kapaszkodni tudok, mert ő az egyetlen, aki képes ennyi biztonságot adni, így éreztetni, hogy függetlenül minden hülyeségemtől ő van és marad.
Szerintem ez neki is segítene, na meg az, ha kimutatod a boldogságot, mert ez, ugyanúgy mint a rosszkedv, ragad.
Szia. :)
én vagyok a 6-os ha rémlik még :)
Őszintén sajnálom,reménykedtem,hogy valami jó hírt fogsz megosztani velünk.
A legborzasztóbb az, hogy szíved lelked tetted ki "szinte a semmiért" :(
Fel a fejjel,remek csaj vagy,találsz ezerszer jobbat aki értékel is téged,nah meg a hozzá állásod(ami nem mindennapi).
Gondolom ezek nem túl megnyugtató szavak ilyenkor,de legalább közölte és idegileg,lelkileg nem mentél teljesen tönkre.
Tényleg sajnálom =( ,valami jó hírt is írhattál volna mellé. :P :)
Köszönöm a válaszokat és a vigasztaló szavakat. Hát eléggé el vagyok keseredve, de nem tudok mit tenni. :(
Persze, hogy emlékszem rád 6-os válaszoló. :) Nem felejtettem el, amit írtál, mert tényleg nagyon jól esett, hogy végre valaki értékeli azt, amit csinálok, ha már a barátom nem volt erre képes. :) Nekem is az fáj a legjobban, hogy én tényleg mindent beleadtam, hogy éreztessem vele, hogy szeretem és számíthat rám mindenben, erre ezt kapom :( Persze ő is mondta, hogy én semmi rosszat nem tettem, nem én tehetek róla, és hogy sokkal jobbat érdemlek nála, amiért ő képtelen volt boldoggá tenni, de ez nem vigasztal, amíg még mindig őt szeretem. :( Vagyis egész pontosan már nem is őt szeretem, akivé vált az elmúlt időben, hanem aki régen volt, amikor még szeretett engem és boldogok voltunk együtt. Ez a legrosszabb, hogy egy olyan fiút szeretek, aki gyakorlatilag már nem is létezik, csak az emlékeimben. :( Sajnos jó hír nincs, ennyivel tudtam szolgálni, mondhatnám: "So much for my happy ending" =)
6-os vagyok :)
Hát legalább őszinte és igaza van,jobbat érdemelsz. :)
Ne lógasd az orrod,légy vidám,s hamarosan újra jön valaki aki meghódít és elfelejtett veled mindent :)
a végét nem értem :d magyarul is alig tudok néha :P :D
hát igen ebben van valami,mármint a zenében. :)
De ne csügedj,próbálj másra gondolni,foglald le magad valamivel.könnyű mondani,de hidd el könnyebb így. :)
menj el bulizni,akár egyedül akár barátokkal. :)
6oska:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!