Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem gavallérok a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem gavallérok a mai pasik? Miért csak 1 csokor virág erejéig képesek a zsebükbe nyúlni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
90%

Vannak olyan párok/családok ahol lehet hogy mindkét fél minimálbérért gürcöl és épphogy el tudják tartani magukat és örülnek ha ki tudják fizetni a számlákat. Most szerinted ott is szánalmas a férfi mert nem tudja elvinni a barátnőjét havonta 1x étterembe 20-30000 forintért? Persze ha valaki sokat keres, akkor elvárható pár ilyen alkalom. Meg ha mondjuk átlagosan keres, akkor is rakhat félre néha, és gondolhat előbb a barátnőjére mint magára és költheti rá a kis félretett pénzét. De azért a mai világban nem úgy megy ahogy te gondolod, munkát találni is nehéz, jól fizető munkát még nehezebb. Ezért szerintem kicsit nagy elvárás általánosan a férfiaktól az hogy mindig mindent ők fizessenek.

Ha egy nagyon gazdag férfi nem fizet a barátnőjének, tény hogy érdekes. De attól még nehogymár szánalmas legyen valaki mert nem tud ezt meg azt megengedni magának..

2012. okt. 13. 21:48
 72/89 anonim ***** válasza:
Én halálosan beléd szerettem. Megyek is rögtön másodállást vállalni, hogy legyen elég pénzem.
2012. okt. 13. 21:51
 73/89 anonim ***** válasza:
2012. okt. 13. 21:59
 74/89 anonim ***** válasza:

"Csak már egy kicsit szánalom hogy a pasik semmit nem tesznek, elveszítették a szerepüket, csak elvárásaik vannak egy nővel szemben, nyújtani már nem tudnak semmit"

Sztem itt pont te vagy az aki elvárásokról beszél és nem tud nyújtani semmit.

Abba meg sztem nem mennyünk bele, hogy kinek mi a szerepe...

Neked az a dolgod hogy moss főzz takaríts! =D

Nem pedig követelőzz!

2012. okt. 13. 22:00
 75/89 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdező mire gondol, és bár nem értek tökéletesen egyet, de abban igaza van, hogy manapság tényleg olyan elvárások vannak egy nővel szemben, hogy az elképesztő és cserébe szinte semmi.

Manapság nekünk kell kezdeményezni, ha nem tesszük, mit képzelünk. Nem várhatjuk, hogy diplomája legyen a párunknak, hiába van nekünk is, mert felszínesek vagyunk. Nem várhatjuk el, hogy férfiként viselkedjen, mert akkor mi biztos a rosszfiúkat szeretjük.

Szóval az anyagi részével nem értek egyet, nekem megalázó, ha helyettem fizetnek, de az ideológiában, amit ő képvisel, sajnos van igazság.

2012. okt. 13. 23:04
 76/89 anonim ***** válasza:

A kezdeményezéshez annyit, hogy hamár kisírtátok az eggyenjogúságot, akkor merjetek kezdeményezni és ne más tartson el titeket hanem eggyütt legyetek el.

Kérdést kiíró amúgy nemvéletlwnül vagy eggyütt ha nemtűnt volna fel.Tény hogy megkell lepni a barátnődet/feleségedet ajándékokat nemcsak ünnepekkor de nehogymár egy 100-ezres gyűrűt, vannak akik épphogy megélnek nemhogy ilyeneket vegyenek.

Ezért fogsz te egyedül meghalni mert csak a pénzt akarod, de akkor te legalább húzz be a konyhába főzni.

Vagy ennyi erővel dolgozz te és akkor meglátod hogy van amire kell költeni nemcsak ajándékokra....

2012. okt. 13. 23:30
 77/89 anonim ***** válasza:

Az egyenjogúság számodra azt jelenti, hogy nem kell hódítani? Hát hajrá, akkor ne csináld, de a normális nő el fogja várni.

Ezen az elven én ne öltönyben álljak az oltár elé? Vagy nem akarsz te kontyot és szoknyát viselni az esküvőn?

Az egyenjogúság azt jelenti, hogy egyenlő jogokkal bírunk, nem azt, hogy nem létezik többé női és férfi nem.

Általában a sikertelen férfiak nyomják ezt a dumát. A zöme imád csábítani, meghódítani és a nő imádja a passzív szerepét és ha tetszik, ha nem, ez így kerek egész.

2012. okt. 13. 23:33
 78/89 anonim ***** válasza:

Félreérted, nemazt mondom hogy nemillik egy fiúnak kezdeményezni, de ha látja egy lány hogy egy fiú hozzá se szól pedig neki tetszik akkor mértnem mer odamenni hozzá és megkérdezni hogy van-e kedve egy kapcsolathoz.

Amúgy honnan vetted ezt az öltönyös baromságot csak kérdem, érdekelne.

2012. okt. 13. 23:37
 79/89 anonim ***** válasza:

Az egyenjogúság végett :) Minek hordjak én fehér ruhát, ha gyakorlatilag különbség sincs eszerint az elv szerint a nemek között?

Tudod miért nem megy oda? Mert nem ezt várja egy férfitől. A férfi erős, határozott, magabiztos, merjen odamenni.

2012. okt. 13. 23:39
 80/89 anonim ***** válasza:

Kimondta azt hogy nem mer odamenni?

Tudsz te olvasni?

Azt mondtam hogy ha látja egy lány hogy az a fiú aki tetszik neki az egy másik lány felé hajt akkor mértnem mer odamenni?

Szövegértés egyes.

2012. okt. 13. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!