Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem gavallérok a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem gavallérok a mai pasik? Miért csak 1 csokor virág erejéig képesek a zsebükbe nyúlni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
Tudod, nem mindenki engedheti meg magának, hogy megvegye a barátnőjének a drága ruhákat, mert nyilván a legmárkásabb kellene, meg, hogy ékszereket vegyen. Amikor van barátnőm, én is szoktam ajándékokat venni, nem csak alkalmakra, de ne attól legyen már egy férfi férfi, hogy drága cuccokat tud venni a párjának.
2012. okt. 13. 19:26
 32/89 anonim ***** válasza:

Mi az hogy elvárható ruha meg ékszer?

Wazze nem azért járunk valakivel,hogy banknak nézzük a másikat,ami az igényeinket teljesíti.

Csak,hogy tudd nőként írom,hogy sosem fogadtam el semmit,egyik pasimtól sem!Mert szarul esett volna,ha ő vett volna meg valamit.

Tudod az ember azért dolgozik,hogy amire szüksége van megvegye,és nem a barátodat kéne svájci banknak nézni!

2012. okt. 13. 19:26
 33/89 anonim ***** válasza:
Kösz, már akartam kérni hogy töröljétek ki a kérdésemet. Biztos megint nagyon szíven talált valakit. Már mondták párszor hogy rosszabba vagyok mint a lelkiismeretük :D
2012. okt. 13. 19:30
 34/89 anonim ***** válasza:
* válaszomat
2012. okt. 13. 19:30
 35/89 anonim ***** válasza:

Látom nagyon elkényeztettek téged a szüleid kislány.

Válság van ha nemtűnt volna fel, readásul manapság a fiatalok találnak a legnehezebben munkát, a semmiből meghát nemlehet mindent megvenni.

2012. okt. 13. 19:32
 36/89 anonim ***** válasza:
Nem várom el egy férfitől, hogy vegyen nekem drága ruhákat meg ékszereket. Nem tudom hol élsz te, de az biztos, hogy nem itt. Jobban örülök annak, ha udvarias, tisztelettudó, megbecsül és szeret. Ez többet ér bárminél is. De lehet, hogy én gondolkozok rosszul.
2012. okt. 13. 19:36
 37/89 A kérdező kommentje:
36-os ezek mellek számít hogy ne legyen fösvény sem.
2012. okt. 13. 19:49
 38/89 anonim ***** válasza:

néha ékszer meg ruha...jah sejtem h nem a 10.000 ft-os cuccot fogod felvenni hanem az 50.000 Ft-osat...

Tudod mit??

Az ilyen nőknek valók a 160 kg os, húsfejú dagadt szőrös disznók akik tele vannak pénzzel és a nőjüknek csak szopni meg szexelni kell néha...cserébe mindent megkap!

Te egy ilyen rib@ncnak vagy való.

2012. okt. 13. 20:03
 39/89 anonim ***** válasza:
Amíg a csóróságot kevered a fösvénységgel, addig ilyen pasit nem találsz, az tuti.
2012. okt. 13. 20:05
 40/89 anonim ***** válasza:
én csak annak veszek aki megérdemli ;)
2012. okt. 13. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!