Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gavallérok a mai pasik? Miért csak 1 csokor virág erejéig képesek a zsebükbe nyúlni?
azért az durva amikor vki már 1. randin be akar magának vásároltatni.. de ha később teszi akkor már nem olyan vészes
én mondjuk ink wellnessezni hordanám a bnőmet minthogy ruhákat vásárolgassunk :) szórakozgatni jobban szeretek.
Én "kiscsaj"????!!!!!
Már bocs, de értelmesebb vagyok mint te valaha is leszel... szóval engem egy ilyen, mint te, ne hasonlítsa már össze magát velem, meg ne szóljon már le, jó?
És képzeld volt már barátom, akinek sok pénze volt, mégse vártam el tőle, hogy most vegyem nekem minden félét! Én szégyelltem volna magam! Nem ezek miatt voltam vele! Undorító még a gondolat is! :(
Azt sem engedtem neki, hogy ő fizessen mindent az étteremben. Egyszer, egyetlen 1x!!!!! Fogadtam el tőle egy nagy ajándékot, egy LCD tv-t, de azt is úgy, hogy 3 éve voltunk egy pár. Azt is úgy, hogy én is megleptem ajándékokkal, nem voltam önző és nem csak én kaptam! Szóval szégyelld magad!!!
Förtelmes vagy!
És még csak semmi szégyenérzeted nincs!
Az ilyet használják is csak kis, megérdemli... -
20/L
Na állj le, kislány!Az, hogy leribancozol itt megmutatja az intelligenciaszinted.
Senki nem beszél itt arról, hogy a pénz miatt kell egy pasival lenni!Nem tudsz értelmezni?!
De te pontosan erre utalsz. Az egy dolog, ha már a párod valaki, és nem csak egy szál virágot vársz el tőle... De te alapból ezt várod el a szemecskéid miatt az elejétől fogva és ez undorító! Mintha megvetetnéd magad. :S
És különben is mi van, ha a férfi nem gazdag? Akkor már szóba sem állsz vele, mert nem tudja fizetni a te ruciaidat meg az ékszereidet?!!!?
Látod, ezért vagy a szememben ribanc.
De nem fogod fel, úgy látom, és többet nem írok neked megnyugodhatsz...
Különben te hány éves vagy? Mert nem írtad.
Mindenesetre bármennyi légy is én biztos nem leszek olyan mint te.
Sok boldogságot -.-
20/L
Nyilvánvalóan nem az első randitól várom, nem is a kapcsolat kezdetétől fogva.Ha olvastad volna amit írtam akkor értenéd...
Viszont azt elvárom mindig, hogy a pasi állja a számlát ha elmegyünk egy étterembe vagy megiszunk valamit.Nehogy már a saját részét a nőnek kelljen fizetnie, hol élünk?!
És nem méregdrága ékszerekről és ruhákról beszéltem...
Csak már egy kicsit szánalom hogy a pasik semmit nem tesznek, elveszítették a szerepüket, csak elvárásaik vannak egy nővel szemben, nyújtani már nem tudnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!