Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gavallérok a mai pasik? Miért csak 1 csokor virág erejéig képesek a zsebükbe nyúlni?
Én nem a pénze miatt lennék egy pasival, nagyon sok más még kell hozzá, hogy megkapjon engem...
Biztos vagyok benne, hogy az itt hozzászóló pasik labdába sem rúghatnának...
46: egyikőnk sem írt rád -.-
az vmi lejmolós csóringer lehetett :D
Én vagyok az a 43-s
Aranyom! Idefigyelj! Fejezd be ezt amit te most csinálsz, mert ne égess már minket tisztességes nőket!
Förtelmes vagy!
Takarodj!
Kicsi eszed sincs, hogy a hozzászólók tömkelege itt szid téged. Én is és a pasik is?
TALÁN nekünk van igazunk?
Gondolkozz már el ezen!
Szerencsétlenség..... -_-
20/L
jah és nem vagyok ribanc se.. fiú vagyok ;)
te viszont bunkó vagy..
53-as valószínű még nem vagy elég érett hogy megértsd amiről szó van...
Járjatok olyan pasival aki túl garasos ahhoz, hogy vegyen nektek valamit és ha még ki is használ az már csak hab a tortán.
honnan veszed h bárki akarna téged innen ?:D már bocs de sztem te se nagyon náluk ahogy vissza olvasok hahaha :D :D
magamból kiindulva szóba se állnák veled :DDD olyan szép meg egyszerűen nem vagy h esélyes legyen a dolog.
könnyű ezzel magyarázkodni :/az meg a másik h egy értelmes csaj épp szó szerit szénné oltott :D te meg nyelted mint ahogy a khm khm khm tudod te :D
A pasik azért szidnak, mert védik a pénztárcájukat, és az életben még nem vettek a nőnek semmit apróságokon kívül.
Nem beszélve arról, hogy ki fizet egy étteremben?Aki hagyja a nőt fizetni az sem férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!