Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gavallérok a mai pasik? Miért csak 1 csokor virág erejéig képesek a zsebükbe nyúlni?
Kérdező egy combost rádrugnék :D
Ja és k*rva vagy.
Nem kicsit.
Én nő vagyok.
Borzalmas ezt olvasnom, hogy vannak közülünk ilyen pénzéhes rib*ancok. Szégyen...-.- Remélem megerőszakol majd egy ilyen pali, akit kihasználsz a pénzéért és összevagdossa az arcodat! Az ilyenek miatt, mint te, kedves kérdező elvárás, hogy legyen szex az első randin.
Szánakozok helyetted is!
Cafka! :(
Fiúk!
Ti meg ne foglalkozzatok vele, ő egy szégyenfolt a nők körében, nem minden nő ilyen ám! Vannak még nők, akik szeretik a férfiakat és nem ku*rvák!
20/L
44-es: Szegényt?! Neked elment az eszed!
Menj el vele akkor rnadira és fizessél neki akkor ruhákat, meg ékszert csak azért mert te "gavallér vagy"... XD
Vagy netán te is ribi vagy, és pénz kell?
Adok én, csak légyszi akasszátok fel magatokat egy gerendára! :D
EMBEREK!
Előző vagyok és nem tudom, hogy most a kérdező, vagy a 44-es írt-e rám, de találkozni akar velem az egyik...
Amint mondtam, adok pénzt már kérdezik, hogy mennyim van...
Ezek tényleg ribancok! :D :D :D
Tisztában vagytok azzal, hogy mi a k.rva szó jelentése?
Nekem nem úgy tűnik...
Nem arról beszélek hogy arra tartsanak a nők pasit, hogy pénzelje őket, megkapjanak mindent, de azért egy csokor virágnál ha a pénztárca is engedi akkor többet kéne...
Na nem magyarázod ki magad kérdező!
Aki ruhákat meg ékeszereket vár csak úgy el, a semmire lesza.rva azt, hogy kis muksó nehezem megkeresett pénzén drága vackokat vegyen neked az nem tisztességes!
"Az asszony verve a pénz számolva ezt mondjda ez a nóta" :D
Ez rád illik r*banc. :D
hát itt mi megy ?:O :D
tudod van amelyik lány megérdemli pedig el sem várja, meg valaki elvárja de igazából két nagy pofont érdemel :D de a te fajtád az élősködő tetű :DDD
de ha már gavallérok ez mit csinál? játsza az úri hölgyet de útszéli szinten van......kész -.- :D bírom az ilyet :)
nem voltál te még igazi férfival mert tudnád hol a helyed :DD papucsné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!