Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire boldog?

Figyelt kérdés
20 éves fiú létemre nagyon gyerekes vagyok,az arcom is ilyen kisfiús,későnérő típus vagyok,olyan vagyok mint egy jóllakott óvodás. Soha nem volt még párkapcsolatom,mármint úgy rendesen pár hét után mindig vége szakadt mert annyira komolytalan voltam. És nem tudom leírni de egy ilyen állandó boldogságban élek,mint vmi rózsaszín felhő,úgy kerített hatalmába,én mindig a fellegekben járok. Néha mondják is,h olyan vagyok,mintha nem ebben a világban élnék. Semmi realitás nincs bennem,mindenben a legjobbat látom,mindenkiben megbízom,mindenkiről a legjobbat feltételezem. Az élet minden apró örömének is úgy tudok örülni,roppant naivitásom van. Szeretem magamat,szeretem az embereket,élni szeretek nagyon. Pedig nekem azt mondják,h semmi okom nincs a boldogságra,mert az csak párkapcsolatban lehet,ami nekem még normálisan sosem volt. Akkor mégis mitől lehetek ennyire boldog? Igazából magam sem értem.O.o

2012. okt. 13. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is kérnék ebből a drogból...
2012. okt. 13. 10:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Hehe,nem szedek semmit:DDDD

Én alapjáraton vagyok ilyen hülye.:DD Irigykednek is rám érte....

2012. okt. 13. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést is te irtad ugye?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Vagy csak túl egyforma a stilusotok...nem tom..xD

2012. okt. 13. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt akár én is írhattam volna. :D:D Bár nem teljesen igaz rám minden rész, mert volt már komoly kapcsolatom, de a többi stimmel. :D Örülj, hogy ilyen vagy, mert kevés ilyen ember van a mai világban. :/

Mellesleg én azt szoktam mondani, amikor hülyének néznek, hogy az sem lenne jobb, ha mindenbe csak a rosszat látnám.. de most nem? :D

20/L

2012. okt. 13. 10:29
 5/9 A kérdező kommentje:

De,igen,azt is én írtam ki! xD

Most h rátaláltam erre az oldalra,még ezzel is milyen jól el tudok szórakozni.:DDDDD

Ugyanis nagyon kíváncsi természetű vagyok.;))))

2012. okt. 13. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Boldog nem egy párkapcsolattól leszel, sőt. Akkor lesz jó (majd) a párkapcsolatod, ha a barátnődtől függetlenül is egy önálló, boldog személyiség vagy.

Drukkolok, hogy ez a mostani állapotod minél tovább tartson! :)

2012. okt. 13. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
jól mondta az első :D én is szeretnék ebből a szerből :D
2012. okt. 13. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, az ember nem csak akkor lehet boldog ha, rendes párkapcsolatban él :) amúgy jó neked én is örülnék ha mindenben csak a szépet látnám :c
2012. okt. 13. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
De irigyellek:) Hogy csinálod? Bár, gondolom nem ért elég sz.r az életben,h negativan lásd a dolgokat. Félre ne értsd nem akarok neked rosszat, csak tapasztalat...
2012. okt. 13. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!