Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy ember, akivel nagyon jól érzed magad, boldog vagy mikor mellette vagy, mi az a nyomós indok, amiért mégsem jönnél össze vele?
ez valóban nyomós érv. :)
Na de komolyan. :)
Hát van a kor, és a nem :D
Ez a két indok :D és tökkomolyan.
van egy lány barátom vele is így vagyok és nem értem, mi lehet a baj :(
F
előző vagyok
:) hány évesek vagytok?
Sok emberrel vagyik így. Sőt eleve olyan emberekkel nem is barátkozom akikkel nem érzem jól magam. Ennek még köze sincs a szerelemhez. Anélkül pedig senkivel sem jönnék össze. Meg persze vannak egyéb nagyon reális nézőpontok is, de azok olyan egyediek, hogy mindenkinél mások lehetnek. Pl, lehet hogy jól érzem magam valakivel, de holnap elköltözök a világ másik végére, akkor nem fogok összejönni vele mostmár. Vagy lehet, hogy jól érzem magam valakivel, szeretem mint embert, de teljesen mások az elveink, életfelfogásunk akkor nem fogok összejönni vele, mert teljesen más jól ellenni valakivel mint együtt élni, elviselni, jövőt tervezni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!