Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy ember, akivel nagyon jól érzed magad, boldog vagy mikor mellette vagy, mi az a nyomós indok, amiért mégsem jönnél össze vele?
Én 25 ő 18.
Nálunk az a helyzet, hogy konkértan ki lett jelentve, hogy vonzódunk egymáshoz és szeretjük a másikat, de ő mégsem lép semmit...
van 1-2 fiú haverom. Egyikük elég közeli barátom. Együtt nőttünk fel, ismerem, imádjuk egymást, de egyszerűen nem látjuk egymásba a "pluszt" :) Ő is elmeséli nekem, ha tetszik neki egy lány, én próbálok neki segíteni olyankor, meg én is neki mondtam el először, hogy összejöttem a barátommal. :)
szeretünk együtt lenni, bírjuk egymást, de egyszerűen valami hiányozna a kapcsolathoz :)
18/L
Nem, mi mind a ketten szinglik vagyunk.
Igen, elég, hogy ha nem szerelem, csak kedvelés, de mi már ezt is megbeszéltük... :/
Ha tudom, hogy Neki más tetszik.
:o)
18/l
Hát pl nekem van 1 lánybarátom akivel már többen összehoztak de annak ellenére hogy birom, nem az esetem és ő is barátként tekint rám :)
17/f
Volt egy fiú haverom/barátom.
Tudtam, hogy szerelmes belém..én is éreztem a szikrát. Rendes fiú volt, nem csajozós.
De borzasztóan éretlen és komolytalan, köze nem volt az élethez. Idétlenül vihogott, csúnya fekete mitesszerekkel volt tele az arca, nem adott magára.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!