Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan lehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan lehetnék így boldog?

Figyelt kérdés

Van egy két és fél éves párkapcsolatom. A hiba benne az, hogy a párom külföldön dolgozik január óta. Össze vissza látjuk egymást, ráadásul ő néha eltűnik napokra és ilyenkor nem tudom elérni, hogy beszélgethessek vele. Úgy érzem kezd nehéz lenni a dolog, mert tanulok és minimum 2 év után végzem. Ráadásul kicsit unjuk egymást, a mi történt ma? dologgal. Hiába próbálom rávenni közös filmnézésre, vhogy mostanában mintha kezdenénk elszakadni egymástól. Pedig idáig nem volt akadály annyira a távolság...

Mielőtt összejöttem vele, 1 hónappal előtte volt egy egyéjszakás kalandom. Nos ez a tag újra megkeresett nyáron, de én sikeresen lekoptattam.

Viszont kezd megfogni a dolog(főleg, hogy ez a személy nagyon vonzó számomra)... sosem csaltam meg a párom, de most a legjobban egy nyitott kapcsolat esne jól, hogy valaki csak..csak hozzám ér. A párom törődik velem, de a testi vágyaimat nem tudja kielégíteni és emiatt kezd nagyon elegem lenni.

Mit tegyek? Veszekedtünk, hogy ez a helyzet így nem jó. Felvessem neki ezt a dolgot? Vagy felejtsem el ezt az egészet?

A tudta nélkül sosem tennék semmit se. Szeretem őt, habár már nem annyira, mint kéne. Viszont fusztrált vagyok, jól esne, ha vki kielégítene, vagy csak nem érezném magam olyan elhanyagoltnak. De ha megtenném mi lesz? Tudnánk folytatni a kapcsolatunkat?

Kérem válaszoljon az, akinek egy kicsit is tapasztalata van ebben vagy átérzi a helyzetet. Tudom hülyeségnek hangzik az egész dolog, de amikor kétségbeesett vagy... :(

2012. szept. 29. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A mással való szex lenne a kapcsolatotok halála. Nem ajánlom.
2012. szept. 29. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:

szerintem is

de így is úgy érzem, hogy tönkremegy szépen, lassan... :(

2012. szept. 29. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:

a távkapcsolat sosem kifizetődő dolog. a nyitott kapcsolat pedig lehetetlen.

szerintem szakíts, gyere össze ezzel a taggal, kétlem, hogy párodnak ne lennének ilyen gondolatai

2012. szept. 29. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hgy utóbbival összejönnék, legalábbis tartósan nem, nem ütöm meg a mércéjét :D és egyébként is, eléggé elcsesztem a bemutatkozást nála, így meg esélyem sincs csak szexre...
2012. szept. 29. 23:36
 5/5 A kérdező kommentje:

amúgy a páromnak is vannak ilyen gondolatai, mert múltkor beszéltünk, najó. veszekedtünk én sírtam, de félig hallottam, hogy épp ő is ezt mondogatja, hogy ez így most nem jó...

csak szeretem őt, és ő is engem. nála jobb sosem lesz :D

2012. szept. 29. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!