Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt, hogy nekem Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy nekem Ő volt az igazi, és hogy csak vele lehetnék boldog, mikor tudom, hogy sose fog szeretni? Miért reménykedek mégis?

Figyelt kérdés
Szeretek 1 pasit,de Ő mást szeret. Tényleg szeretheti azt a másikat? Akkor miért feküdt le velem? Tudom,kihasznált csak,de ha szeretné a barátnőjét,nem csalná meg,nem? Nem tudom őt elfelejteni. =( Mindig arról álmodozom,hogy rájön,hogy mégis engem szeret,pedig ilyen sose lesz. De ez miatt az álom miatt nem tudok rajta túllépni sem. 20/L
2009. aug. 5. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy. Együttérzek veled. Így, hogy lefeküdtél vele, sokkal nehezebb.

Nem valószínű, hogy valaha is visszajön hozzád. Lehet, hogy ő kezdeményezett, de akkor is simán gondolhatja azt, hogy te odaadtad magad egy olyan valakinek, akinek barátnője van, és akivel még nem alakult ki komoly elkötelezett kapcsolat. Ez rossz üzenet egy fiúnak, pedig a lányok többsége azt hiszi, hogy közelebb kerül egy sráchoz azzal, hogy lefekszik vele. Nálunk nőknél ez így működik, azért gondoljuk, hogy a férfiaknál is. De nem.

Lefekvéssel nem lehet megszerezni egy fiút (míg egy lányt igen).

2009. aug. 5. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Először is ne siránkozz! Örülj neki, hogy nem téged csaltak meg, hanem h veled csaltak meg vkit. Nem gondolod h undorító amit tettél?Szegény csaj biztos nem tudja, különben már jól helyben hagyott volna.

Ennyit a kioktatásról.

Másrészt, nem lehet h akkor nem voltak együtt, és csak egy kis kaland voltál neki? Nem kérdezted tőle? Mennyi ideje epekecc utána? Reagál arra amikor keresed?A fiú mennyi idős?

2009. aug. 5. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:
25 éves,és nekem végig azt hazudta,hogy már nincsenek együtt a barátnőjével! Nem lennék olyan szemét,hogy lefekszek vele,ha tudom,hogy van bnője! Már kb 3hónapja tart ez a dolog,és nem,nem reagál semmire sem.
2009. aug. 5. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vok. Nem akarlak elkeseríteni, de sztem ezek szerint csak egy kis strigulának nézett... Ha 3 hónapig "tojik" rád akkor sztem ne sokat várj tőle. Egy kis kaland volt ez neki, és most jó neki a megszokott...:S A barátnője tud rólad?
2009. aug. 5. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem,nem tud rólam. És am majdnem 2hónapig az volt,h sokat msneztünk,néha taliztunk,de nem mondta,h bmi baja lenne. Csak most,kb 1 hónapja,bármit írok,semmire nem válaszol. :(
2009. aug. 5. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó hozzá szóló vagyok. azóta valami változás?? olvasgattam a megválaszolt-"jaimat"és láttam ezt a kérdést. érdekelne, hogy azóta tovább tudtál-e lépni? hogy vagy
2009. nov. 20. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
változás van?
2010. aug. 30. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!