Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen közös élményeink lehetnek a kapcsolatban?
A közös élmények, a közös célok összekötik az embereket. Mi távkapcsolatra kényszerülünk(2000km) és csak 2 havonta látjuk egymást. Milyen közös élményeink lehetnek ez idő alatt, amíg nem vagyunk együtt? Szoktunk néha együtt filmet nézni skypepal, egyéb tipp? És amikor végre együtt vagyunk egy hétig, milyen közös élményeket tudunk szerezni, ami muníciót ad a következő két hónapra? Bármiféle ötletnek nagyon örülök. Köszönöm
20L21F
Szerintem nem kell pénz a közös élményekhez.
Mi is távkapcsolatban vagyunk, mondjuk mi minden hétvégn együtt vagyunk, de igazából nekem azok sokkal szebb emlékek mikor beszélgetünk egy jót, vagy együtt bohóckodunk, vagy valami butaságon felhúzza magát a barátom én meg odamegyek és megcsókolom...
E mellett mi állatkertbe mentünk, moziba járunk, vagy csak sétálunk. Szeretünk együtt főzni..ilyeneket csinálunk
Séta, mozi, közös vacsi ebéd reggeli. Együtt alvás, ébredés.
Elmenni társaságba 1-2x, nyilván annak a hétnek a nagy részét kettesben töltitek, de az is jó közös élménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!