Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így nem megy tovább, a lelkem kiteszem, igyekszem, hogy a gyerekek miatt ne menjünk külön de bármit teszek egyre nehezebb nem bírom tovább. tényleg ennyire rossz vagyok? Törődjek bele a jelenbe, vagy vár rám még valaki akimellett boldog lehetnék?
a férjed egy primitív állat.
az ilyet meg kell ölni és a két gyereket is mert tovább öröklődik a hibás génállomány.
hmm... na... jó... kicsit túloztam.
ne törődj bele a jelenbe.
semmi értelme csak a gyerekek miatt együtt lennetek...
ez egy tipikus elbaszott szülői pár. ahol a pénz a kényszer vagy a gyerekek tartják össze a házasságot..
mi bármit is mondunk valószínű minden maradni fog úgy ahogy eddig mert nem teszel semmit.
kb ennyi
Kedves második,köszönöm én is úgy gondolom,hogy nem menthető ez a házasság .De nagyon szeretik a gyerekek az apjukat és ő is őket,de hol vagyok én?Nekem tűrnök kell,hogy a gyerekeivel lehessen?
Viszont nagyon édes,kedves gyerekek,mikor veszekszik a pici azt mondja apa kérj bocsánatot!!Apa nem szabad kiabálni anyával...
Istenem, nagyon sajnállak, szörnyű lehet ez az egész:S egyébként a többiek leírták a lényeget, én még annyit tennék hozzá, hogy olvasd el Csernus A Nő című könyvét, hidd el, segíteni fog meghozni a döntést!:)
Fel a fejjel, kitartást!
Nagyon köszönöm,hogy írtál.Valóban a lényeget leírták,és én is tudom mi lenne a helyes de mikor azt mondják a picik anya béküljetek ki szeretünk benneteket...akkor azt érzem ,hogy nyelnem kell,tűrnöm a gyerekek miatt:(
Megfogadom a tanácsod,megveszem a könyvet de miben segít nekem?Esetleg hasonló helyzetben voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!