Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Lehetek boldog egyedül?

Figyelt kérdés

21 éves, fiú vagyok.

Már jó ideje vagyok egyedül, és anno fél évvel ezelőtt nagyon fájt, hogy nincs senkim, de pár hónapja sikerült átlépnem ezen a dolgon. Szeretném, hogy ez a "boldog vagyok egyedül" állapot minél tovább kitartson, amíg nem talál rám az igazi szerelem (ha rám talál egyáltalán). Szeretnék még jó sokáig ebben az állapotban maradni, ha kell akkor az életem végéig, hogy ne szenvedjek az miatt, hogy ha nem lesz senkim. Erről mi a véleményetek?

2012. szept. 28. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is boldog voltam egyedül, nem értem mi ezzel a probléma. Az a gáz, ha valaki kapcsolatfüggő...
2012. szept. 28. 15:31
 2/15 anonim ***** válasza:
nem mindegy hogy egyedül vagy, vagy magányos vagy. Mert ha nem vagy magányos akkor semmi probléma nincs azzal hogy egyedül élsz vagy hogy nincs párkapcsolatod
2012. szept. 28. 15:36
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Az ember társas lény.
2012. szept. 28. 15:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Én azt mondanám, hogy jó ideig magányos voltam, de aztán túl léptem ezen mert rájöttem, hogy nincs értelme sírni ha nem akarok változtatni a személyiségemen, hogy legyen barátnőm. Majd annak is eljön az ideje, hogy legyen barátnőm majd ha megakarok tényleges változni.
2012. szept. 28. 15:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Én ezzel valamiért nemtok egyet érteni. Én nem szoktam gyakran beszélni. Még a családunkban sem szoktunk gyakran beszélgetni, max. elvétve.
2012. szept. 28. 15:43
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

1. vagyok.

Én amondó vagyok, hogy egy ember akkor lehet igazán boldog egy kapcsolatba, ha kiegyensúlyozottan, teljes emberként érkezik abba, márpedig ezt csak úgy lehet, ha megvan elégedve magával, az életével, ergo képes saját lábán is megmaradni, boldogan élni. Ilyenkor nem függőség alakul ki a másik felé és nagyon bal lépés sincs, amiért epekedsz, hogy végre legyen valakid.

A legutolsó kapcsolatom után nekem úgy 5 hónap kellett mire eljutottam arra a szintre, hogy megráztam magam és tudatosan csak is magamra koncentráltam, megszabadultam attól az érzéstől, hogy a boldogságom egy másik embertől függ. 4 hónapig tengődtem így és igazán jó volt! :)

2012. szept. 28. 15:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Egy működőképes kapcsolat egyik alapfeltétele hogy mindkét fél egyedül is képes jól érezni magát. Ha ez nincs meg akkor jön az egymásra akaszkodás, féltékenykedés, ezzel együtt pedig a bizalom teljes hiánya ("hol voltál? mit csináltál? miért nem hívtál? tuti csajozni/pasizni voltál").

Mégis miféle kapcsolat az ilyen? Ennél még az egyedüllét is jobb!

2012. szept. 28. 15:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy boldog lehess egyedül is, az kell, hogy elégedett lehess magaddal. Magyarul: tegyél meg mindent azért, hogy azt mondhasd: "Igen, nekem rendben van az életem.". Ha azt érzed, hogy te mindent megtettél, és nem úgy fekszel le este, hogy "Na, ma sem csináltam semmit, csak értelmetlen, haszontalan dolgokat", akkor reggel már boldogabban kelhetsz fel, és büszke lehetsz magadra. Szerintem ha valaki megtanul ember lenni, utána nem lesz gondja azzal, hogy párt találjon magának...:)
2012. szept. 28. 16:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Háát, magamat harmad részben elbírom látni. Alapban tudok sütni/főzni.Mosogatok,takarítok, ezeket csinálom leggyakrabban itthon, meg a legfontosabb dolgot: munkát keresek. Az még a csajozáson kívül is, nagy kihívás a mai világban.
2012. szept. 28. 16:30
 10/15 anonim ***** válasza:
1es nagyon jókat írt. Magam se tudnám jobban összefoglalni a lényeget.
2012. szept. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!