Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek boldog egyedül?
21 éves, fiú vagyok.
Már jó ideje vagyok egyedül, és anno fél évvel ezelőtt nagyon fájt, hogy nincs senkim, de pár hónapja sikerült átlépnem ezen a dolgon. Szeretném, hogy ez a "boldog vagyok egyedül" állapot minél tovább kitartson, amíg nem talál rám az igazi szerelem (ha rám talál egyáltalán). Szeretnék még jó sokáig ebben az állapotban maradni, ha kell akkor az életem végéig, hogy ne szenvedjek az miatt, hogy ha nem lesz senkim. Erről mi a véleményetek?
1. vagyok.
Én amondó vagyok, hogy egy ember akkor lehet igazán boldog egy kapcsolatba, ha kiegyensúlyozottan, teljes emberként érkezik abba, márpedig ezt csak úgy lehet, ha megvan elégedve magával, az életével, ergo képes saját lábán is megmaradni, boldogan élni. Ilyenkor nem függőség alakul ki a másik felé és nagyon bal lépés sincs, amiért epekedsz, hogy végre legyen valakid.
A legutolsó kapcsolatom után nekem úgy 5 hónap kellett mire eljutottam arra a szintre, hogy megráztam magam és tudatosan csak is magamra koncentráltam, megszabadultam attól az érzéstől, hogy a boldogságom egy másik embertől függ. 4 hónapig tengődtem így és igazán jó volt! :)
Egy működőképes kapcsolat egyik alapfeltétele hogy mindkét fél egyedül is képes jól érezni magát. Ha ez nincs meg akkor jön az egymásra akaszkodás, féltékenykedés, ezzel együtt pedig a bizalom teljes hiánya ("hol voltál? mit csináltál? miért nem hívtál? tuti csajozni/pasizni voltál").
Mégis miféle kapcsolat az ilyen? Ennél még az egyedüllét is jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!